EASOFT DOCS MOBIL DOKUMENTATION

Ventilationsbesiktning

Med Easoft Docs kan du genomföra smidiga och effektiva ventilationsbesiktningar direkt på din besiktningsplats med hjälp av din mobil, surfplatta eller bärbara dator. Utifrån besiktningsinformationen som du anger för programmet skapas det ett digitalt ventilationsbesiktningsprotokoll åt dig på nolltid. Med våra innovativa lösningar kan du ta din verksamhet in i framtiden och säkerställa att dina ventilationsanläggningar fungerar korrekt och uppfyller de nödvändiga kraven.

Digitala noteringar

Du fyller ditt protokoll direkt in i vårt gränssnitt. Allt arbete sker med din mobil, surfplatta eller bärbara dator. Allt arbete sker extremt tidseffektivt och smidigt. 

Checklistor

Allt arbete gällande besiktningarna  sker i smidiga checklistor i Easoft Docs gränssnitt. Du rapporterar alla avvikelser i era projekt in i systemet genom några få klick. 

Digitala dokument

När du har fyllt i informationen gällande ventilationsbesiktningen sparas allt digitalt i systemet. Efter detta skapas det en visuellt tilltalande dokument till dig.

Kommentarer

Behöver du förtydliga något i ventilationsbesiktningen kan du göra det genom att bifoga egna noteringar och kommentarer till rapporten. Allt arbete sker smidigt!

Bilder

Om du vill förtydliga dina besiktningar kan du med din mobila enhet ta kort på avvikelserna som du upptäcker. Bilderna går sedan att implementera in i din rapport. 

Miljövänligt

Easoft Docs hjälper er att ta ert hållbarhetsarbete till nya nivåer genom att ni minskar på företagets pappersförbrukning. Hållbart och bra med andra ord.

Säkerhet och organisation 

När du utför era ventilationsbesiktningar med hjälp av Easoft Docs dokumentationssystem, så sparas dessa alltid tryggt i vårt gränssnitt. Ni slipper besväret med att arkivera dina besiktningsprotokoll i mängder av pärmar och papper med allt vad detta innebär. Likväl minskar ni risken för förlorade dokument avsevärt inom er organisation när allt i stället sparas digitalt. Dessutom är systemet utformat med hög säkerhet, så att endast behöriga personer har tillgång till era olika besiktningsresultat. Vidare kan till exempel via systemets sökfunktioner söka efter gamla ventilationsbesiktningar och få tillgång till dessa på nolltid. Vidare struktureras alla skapade besiktningsprotokoll tydligt in i vårt gränssnitt där du alltid har tillgång till dessa oavsett vart du befinner dig.

En miljövänlig lösning

På Easoft är vi stolta över att vara ledande inom hållbar utveckling och effektiv dokumenthantering. Därför erbjuder vi digitala ventilationsbesiktningsprotokoll som ett alternativ till traditionell dokumentation på papper. Digitala ventilationsbesiktningar är inte bara miljövänliga, utan de är även ekonomiska fördelaktiga på lång sikt för eran organisation. Ni slipper kostnaderna för inköp av papper, färgpatroner och arkivskåp, samtidigt som ni gör eran dokumenthantering mer effektiv. Genom att använda digitala ventilationsbesiktningsprotokoll visar ni att ni har ett modernt synsätt på hållbarhet, vilket alltid är en attraktiv aspekt i alla era intressenter ögon.

 

Dela med dig 

Easoft Docs gör det enkelt för er att inte bara skapa innehållsrika ventilationsbesiktningsprotokoll, utan systemet hjälper er även att dela med er av era besiktningsresultat på nolltid. Genom verktyget kan ni enkelt dela med er av besiktningsprotokollen med några få klick från er enhet genom att ange mottagarens e-postadress. Detta gör att ni kan skicka protokollen direkt från kontrollplatsen och därmed effektivisera informationsflödet i ert företag. Med dessa unika funktioner kan ni effektivisera hanteringen av era ventilationsbesiktningar och förbättra er verksamhetsstyrning.

 

Varför ska du välja Easoft docs?

Easoft Docs digitala lösningar passar både små och stora företag inom alla olika yrkeskategorier. Verktyget är lätt att använda och går att skräddarsy efter era specifika målsättningar och behov. Vi vill alltid tjänstgöra kundcentrerat och därför arbetar vi alltid utifrån era behov och önskemål. Vi kan till exempel alltid skräddarsy våra dokumentmallar utifrån den designen som är standard för er verksamhet. Vidare utför vi alltid innan uppstart av varje dokumentprojekt ett uppstartsmöte där vi går igenom gränssnittet för dig. Vi är alltid måna om att du som kund ska lära dig verktyget på bästa sätt och genom detta bli nöjd med våra lösningar. Vi är nämligen aldrig nöjda, innan du som kund är nöjd med våra lösningar.

Hur får jag tillgång till Easoft Docs?

1

Vi utreder era dokumentationsbehov på ett kort webbmöte.

2

Vi skapar dokumentmallar skräddarsydda efter era behov

3

Du kan börja använda programmet! Vid behov guidar vi dig i början.

30 minuters gratis webbmöte där vi presenterar Easoft Docs enkla funktioner för skapande av dokument.

ventilationsbesiktning?

En ventilationsbesiktning är en undersökning av en byggnads ventilationssystem för att säkerställa att det fungerar korrekt och uppfyller gällande standarder och föreskrifter. Besiktningen utförs vanligtvis av en certifierad ventilationsbesiktningsman som går igenom alla delar av systemet och kontrollerar funktionen, luftflödet, trycket och eventuella läckor. Syftet med besiktningen är att upptäcka eventuella brister eller problem i systemet och att rekommendera åtgärder för att förbättra dess prestanda och effektivitet. En ventilationsbesiktning är viktigt för att säkerställa en hälsosam inomhusmiljö och förebygga hälsoproblem relaterade till dålig ventilation.

Egenskaper

Här är några av funktionerna i Easoft Docs listade:

 

 • Elektronisk signatur
 • Bilder till ett dokument från telefon- eller datorbildgalleri
 • Ta bilder till ett dokument genom att ta en bild med telefonkameran
 • Bildtexter
 • Skapa dokumentmallar
 • Redigera innehåll och layout för dokumentmallar
 • Kopiera dokumentmallar
 • Mångsidiga innehållselement: flerval, rullgardinsmenyer, textområden…
 • Hämtning av dokument efter kundnamn och namn på den som har fyllt i dokument.
 • Kundregister
 • Delning av dokument med e-post
 • Kopiera dokument