Hur startade Easoft Docs?

 Många företag har behov av att dokumentera projekt och göra olika rapporter och dokument med anknytning till dem.

Samma behov uppstod också hos användarna av Easofts affärssystem. Rapporteringen blev lätt hängande eftersom den kändes besvärlig och tidskrävande. Smarta digitala rapporter behövdes i projekten. Rapporter som förutom text måste innehålla bilder och elektroniska signaturer. Skapandet av rapporter behövde hanteras enkelt med telefonen.

När vi upptäckte problemet insåg vi snart att det inte är möjligt att göra en verkligt fungerande dokumentationsapplikation ”vid sidan om”, utan man måste fokusera på den till fullo. Vi grundade ett eget företag, Easoft Docs som fokuserar enbart på att lösa det här problemet.

Easoft Docs tillhör Easoft-koncernen. Easoft erbjuder ett affärssystem och Easoft Docs en dokumentationsapplikation som fungerar både tillsammans och som självständiga produkter. Vår gemensamma mission är att vägleda er affärsverksamhet till framgång med hjälp av våra programvaror.

 

Kundcentrerat

I varje projekt som vi åtar oss tjänstgör vi alltid med ett kundcentrerat förhållningssätt. Du som kund står alltid i centrum för oss. Vi tar alltid alltid fram skräddarsydda lösningar åt våra kunder. Med andra ord jobbar vi alltid efter dina önskemål och behov.

Våra dokumentlösningar lämpar sig främst till bygg-, glas- hantverks- el och entreprenadföretag. Skulle ni vara verksamt inom någon annan yrkeskategori kan vi självklart även ta fram en lösning åt er också. Det är bara kontakta oss – så går vi tillsammans igenom era behov.  

I och med att vi tjänstgör med molnbaserade lösningar, så kan vi hjälpa företag i hela Sverige oberoende av vart ni befinner er. Det spelar ingen roll om ert företag är verksamhet i Malmö, Sundsvall eller Helsingborg. Vi hjälper er mer än gärna!

Vill du ha ytterligare information om hur våra tjänst kan effektivisera er dokumentation är du hjärtligt välkommen till att kontakta oss.  Vi kan sätta oss ner tillsammans och gå igenom dina behov – samtidigt som vi visar upp verktyget för er. Kontakta gärna oss så berättar vi mer om våra smidiga lösningar. Och du, vi är aldrig nöjda, innan du som kund är nöjd med resultatet av det arbete som vi gör. 

 

Får vi presentera Easoft Docs funktionaliteter?

I ett webbmöte presenterar vi Easoft Docs funktioner och går igenom hur dagens mobildokumentation kan effektivisera er affärsverksamhet.