EASOFT DOCS MOBIL DOKUMENTATION

Ställningsrivning

Med hjälp av Easoft Docs kan du på ett enkelt och effektivt sätt utföra kontroller för ställningsrivning direkt via din mobila enhet. Med vårt smidiga digitala verktyg kan du hantera alla dina kontroller i digitala kontrollistor, vilket eliminerar behovet av fysiska pärmar och papper under dina kontrollrundor. Genom att använda vårt system kan du spara tid och öka produktiviteten samtidigt som du säkerställer att alla kontroller utförs på ett säkert sätt.

Hur fungera våra tjänster?

Digitala noteringar

Du dokumenterar all information gällande ställningsrivningen digitalt in i systemets smidiga gränssnitt. Allt arbete sker extremt smidigt och tidseffektivt för dig. 

Checklistor

Du checkar av de delområden som du har undersökt i gränssnittets checklistor med hjälp av din enhet. Genom några få klick har du ett protokoll färdig!

Digitala dokument

När du har fyllt i informationen gällande ställningsrivningen sparas allt digitalt i systemet. Utifrån all information skapas det ett digitalt-dokument. 

Kommentarer

Behöver du förtydliga något i kontrollerna kan du göra det genom att bifoga egna noteringar till dokumentet. Gränssnittet har användarvänliga kommentarsfält. 

Bilder

Om du vill förtydliga dina kontroller kan du med din mobila enhet ta kort på kontrollobjektet. Genom detta ger du dina riskanalyser en extra tydlighet. 

Dela med dig

Easoft Docs ger dig möjligheten att dela med dig av kontroller digitalt till övriga projektintressenter genom några enkla klick via din enhet. Snabbt och enkelt med andra ord! 

Testa skapa ditt dokument här nedan

Alla dokument centraliserat 

Alla dina kontroller av ställningsrivningar sparas alltid tryggt i vårt system. Easoft Docs gör det möjligt att samla alla genomförda kontroller av ställningsrivningar på ett och samma ställe. Du behöver med andra ord inte arkivera dokumenten i hundratals pärmar och mappar. Vidare gör systemet det enkelt att hitta specifika tidigare utförda kontroller tack vare dess inbyggda sökfunktioner. Dessa funktioner gör det mer organiserat och lättare att hålla reda på dina kontroller  än vad det skulle varit med  traditionella pappersdokument. Användarna kan vara säkra på att alla viktiga dokument alltid är tryggt sparade och lätta att hitta, tack vare Easoft Docs användarvänliga lösningar.  Du har med andra ord på nolltid tillgång till alla kontroller som du utfört. 

Ett miljövänligt alternativ

Easoft Docs digitala lösningar erbjuder er organisation möjligheten att utveckla ert hållbarhetsarbete utifrån flertalet olika aspekter. Först och främst är digitala kontroller av ställningsrivningar miljövänligare alternativ än traditionella pappersdokument eftersom de inte kräver någon fysisk produktion eller distribution. Ni behöver med andra ord inte längre genomföra större pappersinköp, hyra in dyr skrivarutrustning eller avsätta plats på ert kontor för stora arkiveringsytor. Vidare kommer ert minskade pappersbruk medföra till att ni som organisation bidra till samhällets övergripande förbättrande av hållbarhetsarbete. Detta kan likaså även stärka er ställning som en attraktiv samarbetspartner gentemot nya och befintliga samarbetspartners.

 

Dela dina dokument

Risker är viktiga att undanröja fort från organisationen eftersom de kan leda till allvarliga problem och förluster. Därför är det viktigt att ha ett effektivt system för att hantera och dela med sig av riskanalyser till alla intressenter. Easoft Docs är ett program som gör det enkelt att skicka resultaten från kontrollerna till alla intressenter på nolltid. Det enda du behöver göra är att ge programmet tillgång till mottagarens e-postadress, och sedan genom ett klick via din mobila enhet skicka vidare riskanalysen. På så sätt kan alla intressenter snabbt få tillgång till all relevant information och agera snabbt för att undanröja riskerna. Detta effektiviserar inte bara er hantering av risker, utan förbättrar även er internkommunikation och sparar tid och pengar för er organisation.

Varför ska du välja Easoft docs?

Om du väljer Easoft Docs får du ett system som hjälper dig att förbättra effektiviteten för din dokumentation på flertalet olika områden i din verksamhetsstyrning. Du behöver inte längre utföra några manuella noteringar, och du kan lämna alla onödiga pappersdokument bakom dig. Istället kan du genomföra  all dokumentation helt digitalt med hjälp av dina mobila enheter. Genom att använda Easoft Docs kan du ta din verksamhet in i framtiden.

Hur får jag tillgång till Easoft Docs?

1

Vi utreder era dokumentationsbehov på ett kort webbmöte.

2

Vi skapar dokumentmallar skräddarsydda efter era behov

3

Du kan börja använda programmet! Vid behov guidar vi dig i början.

30 minuters gratis webbmöte där vi presenterar Easoft Docs enkla funktioner för skapande av dokument.

Varför är kontroller av ställningsrivningar?

Kontroller av ställningsrivning är av yttersta vikt för att säkerställa en säker arbetsplats och minimera risken för olyckor. En ställning som inte har kontrollerats korrekt innan rivning kan innebära allvarliga konsekvenser för både arbetstagare och allmänheten. Genom att använda digitala verktyg som Easoft Docs kan man effektivisera och förenkla hela processen, samtidigt som man minskar risken för felaktigheter och olyckor. Med en korrekt utförd kontroll kan man säkerställa att ställningen rivs på ett säkert sätt och att alla nödvändiga säkerhetsåtgärder har vidtagits. Därför är det viktigt att kontroller av ställningsrivningar utförs noggrant och på ett systematiskt sätt

Egenskaper

Här är några av funktionerna i Easoft Docs listade:

 

 • Elektronisk signatur
 • Bilder till ett dokument från telefon- eller datorbildgalleri
 • Ta bilder till ett dokument genom att ta en bild med telefonkameran
 • Bildtexter
 • Skapa dokumentmallar
 • Redigera innehåll och layout för dokumentmallar
 • Kopiera dokumentmallar
 • Mångsidiga innehållselement: flerval, rullgardinsmenyer, textområden…
 • Hämtning av dokument efter kundnamn och namn på den som har fyllt i dokument.
 • Kundregister
 • Delning av dokument med e-post
 • Kopiera dokument