EASOFT DOCS MOBIL DOKUMENTATION

Slutbesiktningsprotokoll

Letar du efter mallar för slutbesiktningsprotokoll? Easoft Docs erbjuder dig digitala mallar inom slutbesiktningsprotokoll anpassade till elektrikers-, hantverkares och byggföretags olika behov och målsättningar. Du som besiktningsledare kan med hjälp av Easoft Docs dokumentera dina besiktningsresultat direkt på kontrollplatsen med din surfplatta, mobil eller dator. Du sparar tid och slipper all form av manuellt pappersarbete kring dina besiktningar. Ta dina slutbesiktningsprotokoll till nya nivåer genom Easoft Docs smidiga funktionaliteter.

Vi har alltid smidiga lösningar

Hur fungerar Easoft Docs?

Easoft Docs digitala slutbesiktningsprotokollsmallar är ett digitalt hjälpmedel för dig som vill undvika all form av manuellt dokumenterande kring dina slutbesiktningar. I stället för att dokumentera dina slutbesiktningsprotokoll manuellt i traditionella dokument, utför du all form av protokollförande i din mobil, surfplatta eller dator. Alla dina protokoll sparas direkt smidigt i din enhet. Du behöver med andra ord inte ha massa lösa slutbesiktningsprotokoll liggande i tio olika pärmar, utan allt sparas tryggt i Easoft Docs där du alltid har tillgång till dokumenten oavsett vart du befinner dig. Vidare kan du bifoga bilder, grafer och andra noteringar till slutbesiktningsprotokollet. Easoft Docs erbjuder dig helt unika möjligheter när det kommer till slutbesiktningsprotokoll. Digitalisera ditt företag med hjälp av Easoft Docs smidiga funktionaliteter.

Digitala noteringar

Du dokumenterar all information gällande besiktningarna digitalt in i systemets smidiga gränssnitt. Allt arbete sker extremt smidigt och tidseffektivt för dig. 

Checklistor

Du checkar av de delområden som du har undersökt i gränssnittets checklistor med hjälp av din enhet. Genom några få klick har du ett besiktningsprotokoll färdigt! 

Digitala dokument

När du har fyllt i informationen gällande besiktningsprotokoll sparas allt digitalt i systemet. Utifrån all information skapas det ett digitalt riskanalys-dokument. 

Kommentarer

Behöver du förtydliga något i protokollen kan du göra det genom att bifoga egna noteringar till dokumentet. Gränssnittet har användarvänliga kommentarsfält. 

Bilder

Om du vill förtydliga dina protokollen kan du med din mobila enhet ta kort på kontrollobjektet. Genom detta ger du dina riskanalyser en extra tydlighet för alla intressenter. 

Dela med dig

Easoft Docs ger dig möjligheten att dela med dig av riskanalyser digitalt till övriga projektintressenter genom några enkla klick via din enhet. Snabbt och enkelt med andra ord! 

Visuellt tilltalande vyer

Du skapar dina slutbesiktningsprotokoll extremt enkelt i en användarvänlig och visuellt tilltalande vy. Allt arbete sker enkelt med hjälp av din mobil, surfplatta eller bärbara dator. Genom några klick har du genom tidseffektiva metoder skapat förstklassiga slutbesiktningsprotokoll. Om du skulle behöva komplimentera slutbesiktningsprotokollen med egna noteringar, bilder av kontrollobjektet eller andra noteringar i efterhand är detta inte ett problem. All dokumentation sparas i vyer där dessa enkelt kan avläsas och delas med sig av till andra intressenter.

Flertalet olika dokumentmallar

Easoft Docs digitala slutbesiktningsprotokoll skräddarsys alltid utifrån era önskemål och behov. Vi lyssnar alltid till era behov och önskemål vid skapandet av de digitala besiktningsprotokollen. I början av varje projekt utreder vi alltid era dokumentationsbehov i form av ett webbmöte. Utifrån era önskemål skapar vi sedan skräddarsydda dokumentmallar till er verksamhet. Efter detta kan du börja använda våra digitala slutbesiktningsprotokoll och ta er verksamhetsstyrning till nästa nivå! Easoft Docs ger dig alltid tillgång till flertalet olika digitala slutbesiktningsprotokollsmallar. Vi kan garantera att vi har mallar som matcher era verksamhetsmål på bästa sätt.

 

Dela med dig av dina protokoll

Alla dina slutbesiktningsprotokoll sparas tryggt i din enhet och du har alltid tillgång till dem vart du än befinner dig. I och med att allt är digitaliserat så behöver du inte känna någon oro över att slarva bort dina slutbesiktningsprotokoll under kontrollrundorna. Du kan likväl enkelt dela med dig av slutbesiktningsprotokollen till relevanta projektintressenter genom några få klick via din enhet. Uppge bara din mottagares e-postadress och skicka sedan vidare slutbesiktningsprotokollet genom ett klick. Easoft Docs hjälper dig inte bara att skapa förstklassiga slutbesiktningsprotokoll, det förbättrar även ert företags internkommunikation. Om du i efterhand vill kontrollera dina slutbesiktningsprokoll, så kan du alltid återgå till historiska dokument i efterhand och granska dina besiktningar.

 

Varför ska du välja Easoft docs?

Väljer du Easoft Docs till dina slutbesiktningsprotokoll, så får du ett system som hjälper dig effektivisera dina besiktningar utifrån flertalet olika delområden. Du slipper till exempel all form av manuellt besiktningsarbete. Borta är tiderna med onödiga dokument och papper – du genomför alla besiktningar helt digitalt i stället. Utöver detta sker ditt protokollförande tidseffektivt genom att du kan utföra allt arbete via dina mobila enheter. Genom att använda Easoft Docs digitala slutbesiktningsprotokoll tar du din verksamhet in i framtiden!

 

Hur får jag tillgång till Easoft Docs?

1

Vi utreder era dokumentationsbehov på ett kort webbmöte.

2

Vi skapar dokumentmallar skräddarsydda efter era behov

3

Du kan börja använda programmet! Vid behov guidar vi dig i början.

30 minuters gratis webbmöte där vi presenterar Easoft Docs enkla funktioner för skapande av dokument.

Varför slutbesiktningsprotokoll?

Ett slutbesiktningsprotokoll är ett viktigt dokument som används vid avslutningen av en byggnadsprojekt. Syftet med slutbesiktningen är att säkerställa att byggnadsprojektet har genomförts i enlighet med de överenskomna specifikationerna och att alla eventuella problem har åtgärdats. Slutbesiktningsprotokollet innehåller en detaljerad beskrivning av alla utförda arbeten, inklusive de som har utförts av entreprenörer och underentreprenörer. Det dokumenterar också eventuella brister som har upptäckts under besiktningen och de åtgärder som har vidtagits för att åtgärda dem. Slutbesiktningsprotokollet är ett viktigt dokument eftersom det kan användas som underlag för att fastställa betalningen till entreprenörerna och underentreprenörerna. Det kan också användas som ett bevis på att arbetet har utförts i enlighet med de överenskomna specifikationerna och att byggnaden är säker att använda.

Egenskaper

Här är några av funktionerna i Easoft Docs listade:

 

 • Elektronisk signatur
 • Bilder till ett dokument från telefon- eller datorbildgalleri
 • Ta bilder till ett dokument genom att ta en bild med telefonkameran
 • Bildtexter
 • Skapa dokumentmallar
 • Redigera innehåll och layout för dokumentmallar
 • Kopiera dokumentmallar
 • Mångsidiga innehållselement: flerval, rullgardinsmenyer, textområden…
 • Hämtning av dokument efter kundnamn och namn på den som har fyllt i dokument.
 • Kundregister
 • Delning av dokument med e-post
 • Kopiera dokument