EASOFT DOCS MOBIL DOKUMENTATION

Riskanalyser

Easoft Docs erbjuder digitala lösningar inom riskanalyser för bygg- och hantverksföretag. Med hjälp av vårt gränssnitt kan ni skapa, spåra och fylla i digitala riskanalyser på nolltid. Du skapar riskanalyserna digitalt från din bärbara dator eller i vår mobilapp direkt ute på kontrollplatsen. Utifrån din inrapporterade information skapas det en digital riskanalys som du får tillgång till via Easoft Docs. Ta din verksamhet in i framtiden genom att införskaffa Easoft Docs digitala riskanalyser.

Vi har alltid smidiga lösningar

Hur fungerar våra lösningar?

Easoft Docs är en applikation som du installerar på din mobiltelefon, surfplatta eller bärbara dator. Med hjälp av programmet kan du genomföra riskanalyser på ditt kontrollobjekt genom att i checklistor i applikationen checka av de delområden som du har undersökt under din kontrollrunda.  Programmet består av checklistor, kommentarsfält och andra funktioner, som gör det möjligt att bifoga bilder och kommentarer och utifrån detta skapa detaljrika riskanalyser. Baserat på den information du matar in i programmet skapas det ett visuellt digitalt riskanalysdokument som du får tillgång till via gränssnittet. Vill du skriva ut riskanalysen till ett pappersdokument är detta även möjligt. Programmet är helt molnbaserat, vilket innebär att alla dina riskanalyser lagras säkert och smidigt i vårt system.

Hur fungera våra tjänster?

Digitala noteringar

Du dokumenterar all information gällande riskanalyser digitalt in i systemets smidiga gränssnitt. Allt arbete sker extremt smidigt och tidseffektivt för dig. 

Checklistor

Du checkar av de delområden som du har undersökt i gränssnittets checklistor med hjälp av din enhet. Genom några få klick har du en  riskanalys färdig! 

Digitala dokument

När du har fyllt i informationen gällande riskanalyserna sparas allt digitalt i systemet. Utifrån all information skapas det ett digitalt riskanalys-dokument. 

Kommentarer

Behöver du förtydliga något i riskanalyserna kan du göra det genom att bifoga egna noteringar till dokumentet. Gränssnittet har användarvänliga kommentarsfält. 

Bilder

Om du vill förtydliga dina riskanalyser kan du med din mobila enhet ta kort på kontrollobjektet. Genom detta ger du dina riskanalyser en extra tydlighet. 

Dela med dig

Easoft Docs ger dig möjligheten att dela med dig av riskanalyser digitalt till övriga projektintressenter genom några enkla klick via din enhet. Snabbt och enkelt med andra ord! 

Testa skapa ditt dokument här nedan

Alla riskanalyser centraliserat 

Alla dina riskanalyser sparas alltid tryggt i vårt system. Easoft Docs gör det möjligt att samla alla genomförda riskanalyser på ett och samma ställe. Du behöver med andra ord inte arkivera riskanalyserna i hundratals pärmar och mappar. Vidare gör systemet det enkelt att hitta specifika tidigare utförda riskanalyser tack vare dess inbyggda sökfunktioner. Dessa funktioner gör det mer organiserat och lättare att hålla reda på dina analyser än vad det skulle varit med  traditionella pappersdokument. Användarna kan vara säkra på att alla viktiga dokument alltid är tryggt sparade och lätta att hitta, tack vare Easoft Docs användarvänliga lösningar.  Du har med andra ord på nolltid tillgång till alla riskanalyser som du utfört. 

Ett miljövänligt alternativ

Easoft Docs digitala riskanalyser erbjuder er organisation möjligheten att utveckla ert hållbarhetsarbete utifrån flertalet olika aspekter. Först och främst är digitala riskanalyser ett miljövänligare alternativ än traditionella pappersdokument eftersom de inte kräver någon fysisk produktion eller distribution. Ni behöver med andra ord inte längre genomföra större pappersinköp, hyra in dyr skrivarutrustning eller avsätta plats på ert kontor för stora arkiveringsytor. Vidare kommer ert minskade pappersbruk medföra till att ni som organisation bidra till samhällets övergripande förbättrande av hållbarhetsarbete. Detta kan likaså även stärka er ställning som en attraktiv samarbetspartner gentemot nya och befintliga samarbetspartners.

 

Dela riskanalyserna 

Risker är viktiga att undanröja fort från organisationen eftersom de kan leda till allvarliga problem och förluster. Därför är det viktigt att ha ett effektivt system för att hantera och dela med sig av riskanalyser till alla intressenter. Easoft Docs är ett program som gör det enkelt att skicka resultaten från riskanalyserna till alla intressenter på nolltid. Det enda du behöver göra är att ge programmet tillgång till mottagarens e-postadress, och sedan genom ett klick via din mobila enhet skicka vidare riskanalysen. På så sätt kan alla intressenter snabbt få tillgång till all relevant information och agera snabbt för att undanröja riskerna. Detta effektiviserar inte bara er hantering av risker, utan förbättrar även er internkommunikation och sparar tid och pengar för er organisation.

Varför ska du välja Easoft docs?

Om du väljer Easoft Docs får du ett system som hjälper dig att förbättra effektiviteten för din dokumentation på flertalet olika områden i din verksamhetsstyrning. Du behöver inte längre utföra några manuella noteringar, och du kan lämna alla onödiga pappersdokument bakom dig. Istället kan du genomföra  all dokumentation helt digitalt med hjälp av dina mobila enheter. Genom att använda Easoft Docs kan du ta din verksamhet in i framtiden.

Hur får jag tillgång till Easoft Docs?

1

Vi utreder era dokumentationsbehov på ett kort webbmöte.

2

Vi skapar dokumentmallar skräddarsydda efter era behov

3

Du kan börja använda programmet! Vid behov guidar vi dig i början.

30 minuters gratis webbmöte där vi presenterar Easoft Docs enkla funktioner för skapande av dokument.

Vad är en riskanalys?

En riskanalys är en process som används för att identifiera och bedöma potentiella risker i en situation eller verksamhet. Den syftar till att minska eller eliminera risken för skador eller förluster genom att identifiera potentiella faror och vidta lämpliga åtgärder för att hantera dem. En riskanalys består av flera steg, inklusive att identifiera riskerna, bedöma deras sannolikhet och konsekvenser, och bestämma lämpliga åtgärder för att hantera dem. Det kan också innefatta utvärdering av befintliga kontroller och utveckling av nya kontrollåtgärder. En viktig del av en riskanalys är att involvera experter och andra intressenter för att få en så fullständig bild av situationen som möjligt. Det är också viktigt att dokumentera processen och resultaten av riskanalysen för att kunna återvända till den vid behov. Riskanalyser används inom många olika områden, inklusive hälsa och säkerhet, miljöskydd, finansiell planering och projektledning. De kan utföras av enskilda personer, organisationer eller myndigheter.

Egenskaper

Här är några av funktionerna i Easoft Docs listade:

 

 • Elektronisk signatur
 • Bilder till ett dokument från telefon- eller datorbildgalleri
 • Ta bilder till ett dokument genom att ta en bild med telefonkameran
 • Bildtexter
 • Skapa dokumentmallar
 • Redigera innehåll och layout för dokumentmallar
 • Kopiera dokumentmallar
 • Mångsidiga innehållselement: flerval, rullgardinsmenyer, textområden…
 • Hämtning av dokument efter kundnamn och namn på den som har fyllt i dokument.
 • Kundregister
 • Delning av dokument med e-post
 • Kopiera dokument