EASOFT DOCS MOBIL DOKUMENTATION

Provtryckningsprotokoll

Genom Easoft Docs kan du enkelt skapa digitala provtryckningsprotokoll på ett tidsbesparande sätt. Du behöver bara i vårt gränssnitt checka av de olika områdena du har undersökt under din provtryckningsrunda. Baserat på den information som du implementerar in i systemet, skapas det ett visuellt tilltalande digitalt provtryckningsprotokoll som du har tillgång till via Easoft Docs. Systemet ger dig möjlighet att skapa högkvalitativa provtryckningsprotokoll genom bara några få klick.

Hur fungera våra tjänster?

Digitala noteringar

Du dokumenterar all information gällande provtryckningsprotokollen digitalt in i systemets smidiga gränssnitt. Allt arbete sker extremt smidigt och tidseffektivt för dig. 

Checklistor

Du checkar av de delområden som du har undersökt under din kontroll i checklistor med hjälp av din enhet. Genom några få klick har du en  provtryckningsprotokoll färdig! 

Digitala dokument

När du har fyllt i informationen gällande provtryckningsprotokollet  sparas allt digitalt i systemet. Utifrån all information skapas det en digital protokoll för dig. 

Kommentarer

Behöver du förtydliga något i provtryckningsprotokoll kan du göra det genom att bifoga egna noteringar till dokumentet. Gränssnittet har användarvänliga kommentarsfält. 

Bilder

Om du vill förtydliga dina provtryckningsprotokoll kan du med din mobila enhet ta kort på kontrollobjektet. Genom detta ger du dina dokument en extra tydlighet. 

Dela med dig

Easoft Docs ger dig möjligheten att dela med dig av provtryckningsprotokoll digitalt till övriga projektintressenter genom några enkla klick via din enhet.  

Allt samlat på samma ställe 

Easoft Docs är ett molnbaserat verktyg som gör det möjligt för dig att skapa och hantera dina digitala provtryckningsprotokoll var som helst och när som helst. Genom att spara alla dina protokoll automatiskt i systemet slipper du arkivera pappersdokument i mappar och pärmar, vilket gör det lättare att hålla reda på allt. Dessutom är vårt gränssnitt användarvänligt och organiserat, vilket gör det enkelt att hitta dina protokoll när du behöver dem. Med våra smidiga lösningar minimerar du risken att tappa bort viktiga dokument och har alltid ditt provtryckningsprotokoll redo för presentation oavsett var du befinner dig.

En miljövänlig lösning

Med Easoft Docs digitala lösningar för provtryckningsprotokoll kan er organisation utveckla ert hållbarhetsarbete. Vårt digitala system eliminerar behovet av fysiska pappersdokument, vilket gör det till ett miljövänligt alternativ. Genom att använda vårt digitala system för provtryckningsprotokoll behöver ni inte längre köpa in stora mängder papper, hyra dyra skrivarutrustningar eller ha utrymme för stora arkiv. Easoft Docs digitala provtryckningsprotokoll är ett hållbart val som minskar pappersförbrukningen, ökar effektiviteten och sänker kostnaderna för ert företag. Detta gör er organisation till en mer attraktiv arbetsgivare för potentiella kunder som vill ha en miljömedveten leverantör. 

Förbättra kommunikationen

Genom att använda Easoft Docs provtryckningsprogram blir det enkelt att dela provtryckningsprotokollet till din mottagare på nolltid. Du behöver bara ge programmet tillgång till mottagarens kontaktuppgifter, och sedan kan du via din mobila enhet skicka protokollet till mottagaren med bara några klick. På så sätt kan du på några minuter efter att protokollet har skapats dela ditt skapade provtryckningsprotokoll till mottagaren. Personen som mottagit protokollet kan likaså inom några minuter skriva under det och skicka tillbaka det till dig. Easoft Docs effektiviserar inte bara arbetet med att skapa provtryckningsprotokoll, utan du får även dina protokoll påskrivna på nolltid.

 

Varför ska du välja Easoft docs?

Easoft Docs digitala avvikelserapporter passar både små och stora företag inom alla olika yrkeskategorier. Verktyget är lätt att använda och går att skräddarsy efter era specifika målsättningar och behov. Vi vill alltid tjänstgöra kundcentrerat och därför arbetar vi alltid utifrån era behov och önskemål. Vi kan till exempel alltid skräddarsy våra dokumentmallar utifrån den designen som är standard för er verksamhet. Vidare utför vi alltid innan uppstart av varje dokumentprojekt ett uppstartsmöte där vi går igenom gränssnittet för dig. Vi är alltid måna om att du som kund ska lära dig verktyget på bästa sätt och genom detta bli nöjd med våra lösningar. Vi är nämligen aldrig nöjda, innan du som kund är nöjd med våra lösningar.

Hur får jag tillgång till Easoft Docs?

1

Vi utreder era dokumentationsbehov på ett kort webbmöte.

2

Vi skapar dokumentmallar skräddarsydda efter era behov

3

Du kan börja använda programmet! Vid behov guidar vi dig i början.

30 minuters gratis webbmöte där vi presenterar Easoft Docs enkla funktioner för skapande av dokument.

vad är ett provtryckningsprotokoll?  

Ett provtryckningsprotokoll är ett dokument som används för att verifiera tryckbeständigheten i ett rörsystem eller en tank. Protokollet beskriver de olika stegen i tryckprovet, inklusive vilket tryck som används, hur länge systemet är under tryck och hur eventuella läckor detekteras. Syftet med ett provtryckningsprotokoll är att säkerställa att rörsystemet eller tanken inte kommer att falla samman eller orsaka skador när det utsätts för högt tryck. Protokollet används ofta inom bygg- och anläggningsbranschen, men också inom industrin för att säkerställa tryckbeständighet vid till exempel processer med farliga ämnen.

Egenskaper

Här är några av funktionerna i Easoft Docs listade:

 

 • Elektronisk signatur
 • Bilder till ett dokument från telefon- eller datorbildgalleri
 • Ta bilder till ett dokument genom att ta en bild med telefonkameran
 • Bildtexter
 • Skapa dokumentmallar
 • Redigera innehåll och layout för dokumentmallar
 • Kopiera dokumentmallar
 • Mångsidiga innehållselement: flerval, rullgardinsmenyer, textområden…
 • Hämtning av dokument efter kundnamn och namn på den som har fyllt i dokument.
 • Kundregister
 • Delning av dokument med e-post
 • Kopiera dokument