EASOFT DOCS MOBIL DOKUMENTATION

OVK-besiktning

 Med Easoft Docs kan du fylla ditt i OVK- besiktningsprotokoll direkt på kontrollplatsen med hjälp av din mobil, surfplatta eller bärbara dator. Utifrån informationen du ger till systemet skapas det sedan ett digitalt OVK-besiktningsprotokoll som du får tillgång till omedelbart. Ta din verksamhet in i framtiden med hjälp av våra smidiga lösningar. 

Vi har alltid smidiga lösningar

vem passar våra tjänster?

Easoft Docs OVK-besiktningar passar för alla fastighetsägare som har mekanisk ventilation, oavsett om det gäller bostäder, kontor eller andra typer av byggnader. Systemet är utformat för att hjälpa dig som fastighetsägare att spara tid genom att undvika traditionell dokumentation på papper och minska manuellt pappersarbete. Dessutom är Easoft Docs skapat med extra fokus på hållbarhet, vilket gör det till ett bra val för fastighetsägare som vill implementera en miljövänlig lösning för sina OVK-besiktningar. Vidare är systemet perfekt för dig som inte vill behöva spara massa lösa pappersdokument i tiotals olika pärmar och papper. Allt sparas i stället digitalt i vårt system.

Digitala noteringar

Du fyller ditt OVK-protokoll direkt in i vårt gränssnitt. Allt arbete sker med din mobil, surfplatta eller bärbara dator. Allt arbete sker extremt tidseffektivt och smidigt. 

Checklistor

Allt arbete gällande OVK-protokoll sker i smidiga checklistor i Easoft Docs gränssnitt. Du rapporterar alla avvikelser i era projekt in i systemet genom några få klick. 

Digitala dokument

När du har fyllt i informationen gällande OVK-kontrollen sparas allt digitalt i systemet. Efter detta skapas det en visuellt tilltalande dokument till dig.

Kommentarer

Behöver du förtydliga något i OVK-besiktningarna kan du göra det genom att bifoga egna noteringar och kommentarer till rapporten. Systemet har användarvänliga kommentarsfält. 

Bilder

Om du vill förtydliga dina OVK-besiktningar kan du med din mobila enhet ta kort på avvikelserna som du upptäcker. Bilderna går sedan att implementera in i din rapport. 

Miljövänligt

Easoft Docs hjälper er att ta ert hållbarhetsarbete till nya nivåer genom att ni minskar på företagets pappersförbrukning. Hållbart och bra med andra ord, 

Säkerhet och organisation 

Genom att använda gränssnittet för Easoft Docs OVK-besiktningar kan ni vara trygga i vetskapen om att era dokument sparas säkert i vårt system. Ni slipper besväret med att arkivera OVK-besiktningar i mängder av pärmar och papper med allt vad detta innebär. Likväl minskar ni risken för förlorade dokument avsevärt i er organisation. Dessutom är systemet utformat med hög säkerhet, så att endast behöriga personer har tillgång till dina dokument. Genom att använda Easoft Docs får ni även en välorganiserad och strukturerad hantering av era OVK-besiktningar. Systemet är skapat för att du som användare av det ska få 110% överblick över dina OVK-besiktningar.

En miljövänlig lösning

På Easoft är vi stolta över att vara ledande inom hållbar utveckling och effektiv dokumenthantering. Därför erbjuder vi digitala OVK-besiktningsprotokoll som ett alternativ till traditionell dokumentation på papper. Digitala protokoll är inte bara miljövänliga, utan de är även ekonomiska fördelaktiga på lång sikt för eran organisation. Ni slipper kostnaderna för inköp av papper, färgpatroner och arkivskåp, samtidigt som ni gör eran dokumenthantering mer effektiv. Genom att använda digitala OVK-besiktningsprotokoll visar ni att ni har ett modernt synsätt på hållbarhet. Det är också viktigt att poängtera att företag som visar ett hållbart synsätt mot sin dokumentation är attraktiva för andra företagsintressenter.

 

Förbättra kommunikationen

Easoft Docs gör det enkelt för dig att inte bara skapa innehållsrika OVK-besiktningsprotokoll, utan systemet hjälper dig även att dela med dig av dina besiktningsresultat på nolltid. Genom verktyget kan du enkelt dela ditt besiktningsprotokoll med några få klick från din enhet genom att ange mottagarens e-postadress. Detta gör att du kan skicka protokollet direkt från kontrollplatsen och därmed effektivisera informationsflödet i ditt företag. Med dessa unika funktioner kan du effektivisera hanteringen av era OVK-besiktningar och förbättra er verksamhetsstyrning.

 

Varför ska du välja Easoft docs?

Easoft Docs digitala lösningar passar både små och stora företag inom alla olika yrkeskategorier. Verktyget är lätt att använda och går att skräddarsy efter era specifika målsättningar och behov. Vi vill alltid tjänstgöra kundcentrerat och därför arbetar vi alltid utifrån era behov och önskemål. Vi kan till exempel alltid skräddarsy våra dokumentmallar utifrån den designen som är standard för er verksamhet. Vidare utför vi alltid innan uppstart av varje dokumentprojekt ett uppstartsmöte där vi går igenom gränssnittet för dig. Vi är alltid måna om att du som kund ska lära dig verktyget på bästa sätt och genom detta bli nöjd med våra lösningar. Vi är nämligen aldrig nöjda, innan du som kund är nöjd med våra lösningar.

Hur får jag tillgång till Easoft Docs?

1

Vi utreder era dokumentationsbehov på ett kort webbmöte.

2

Vi skapar dokumentmallar skräddarsydda efter era behov

3

Du kan börja använda programmet! Vid behov guidar vi dig i början.

30 minuters gratis webbmöte där vi presenterar Easoft Docs enkla funktioner för skapande av dokument.

vad är en ovk-besiktning?

OVK står för obligatorisk ventilationskontroll och är en årlig besiktning av ventilationssystemet i en byggnad. Syftet med OVK-besiktningen är att säkerställa att ventilationen fungerar som den ska och att luftkvaliteten inomhus är tillfredsställande. Under besiktningen kontrollerar en certifierad besiktningsman eller -kvinna ventilationsanläggningens funktion, rengör ventilationskanaler och byter eventuella filter. OVK-besiktningen är obligatorisk enligt lag och ska utföras av alla fastighetsägare med mekanisk ventilation.

Egenskaper

Här är några av funktionerna i Easoft Docs listade:

 

 • Elektronisk signatur
 • Bilder till ett dokument från telefon- eller datorbildgalleri
 • Ta bilder till ett dokument genom att ta en bild med telefonkameran
 • Bildtexter
 • Skapa dokumentmallar
 • Redigera innehåll och layout för dokumentmallar
 • Kopiera dokumentmallar
 • Mångsidiga innehållselement: flerval, rullgardinsmenyer, textområden…
 • Hämtning av dokument efter kundnamn och namn på den som har fyllt i dokument.
 • Kundregister
 • Delning av dokument med e-post
 • Kopiera dokument