EASOFT DOCS MOBIL DOKUMENTATION

Mottagningskontroll

Easoft Docs är ett digitalt dokumentationsverktyg som effektiviserar dina mottagningskontroller av arbetsmaskiner. Systemet hjälper dig att utföra din mottagningskontroll direkt på kontrollplatsen med hjälp av din mobila enhet. Utifrån informationen som du uppger för programmet skapas det ett digitalt mottagningskontrollsprotokoll på nolltid. Ta din verksamhet in i framtiden genom att använda Easoft Docs smidiga lösningar.

Digitala noteringar

Du utför din kontroll direkt in i vårt gränssnitt. Allt arbete sker med din mobil, surfplatta eller bärbara dator. Allt arbete sker extremt tidseffektivt och smidigt. 

Checklistor

Allt arbete gällande kontrollen sker i smidiga checklistor i Easoft Docs gränssnitt. Du rapporterar alla avvikelser i era projekt in i systemet genom några få klick. 

Digitala dokument

När du har fyllt i informationen gällande undersökningen sparas allt digitalt i systemet. Efter detta skapas det en visuellt tilltalande dokument till dig.

Kommentarer

Behöver du förtydliga något i protokollen kan du göra det genom att bifoga egna noteringar och kommentarer till rapporten. Systemet har användarvänliga kommentarsfält. 

Bilder

Om du vill förtydliga dina protokoll kan du med din mobila enhet ta kort på avvikelserna som du upptäcker. Bilderna går sedan att implementera in i din rapport. 

Miljövänligt

Easoft Docs hjälper er att ta ert hållbarhetsarbete till nya nivåer genom att ni minskar på företagets pappersförbrukning. Hållbart och bra med andra ord, 

Säkerhet och organisation 

Genom att använda Easoft Docs kan ni effektivisera mottagningskontrollsprocessen av arbetsmaskiner och minska risken för kommunikationsmissar vid skapandet av inspektionsprotokoll. Genom gränssnittet kan flera projektintressenter arbeta tillsammans i realtid på samma protokoll och uppdatera det med nödvändiga uppgifter och dokument. Likväl sparas alla utförda mottagningskontrollprotokoll tryggt i Easoft Docs, vilket eliminerar behovet av att arkivera dem i olika pärmar, mappar och dokument. Alla användare har också tillgång till alla dokument oavsett var de befinner sig, och systemet har sökfunktioner som gör det enkelt att hitta aktuella, befintliga och historiska protokoll. 

En miljövänlig lösning

Vi erbjuder digitala mottagningskontrollsprotokoll för arbetsmaskiner, vilket är ett steg mot en mer hållbar framtid. Digitala protokoll minskar pappersanvändningen och bidrar till en mer miljövänlig verksamhet. Dessutom sparar det pengar för er på sikt genom att minska ert behov av fysiska pappersdokument. Genom att använda digitala mottagningskontrollsprotokoll visar ni att ert företag har en modern syn på hållbarhetsfrågor och arbetar aktivt för att minska er miljöpåverkan. Detta kan också göra ert företag mer attraktivt för kunder och partners som prioriterar hållbara lösningar. Ta steget mot en mer hållbar framtid genom att byta till digitala mottagningskontrollsprotokoll.

 

Förbättra kommunikationen

Vårt dokumentationsverktyg ger dig möjligheten att dela dina mottagningskontrollsprotokoll med hjälp av gränssnittet genom att fylla i mottagarens e-postadress och skicka i väg protokollet med bara några få klick. Detta betyder att ni kan effektivisera ert företags informationsflöde genom att skicka protokollen direkt från kontrollplatsen. Med våra unika funktioner kan ni effektivisera eran verksamhetsstyrning och se till att alla projektintressenter har tillgång till relevant information på nolltid.

 

Varför ska du välja Easoft docs?

Easoft Docs digitala lösningar passar både små och stora företag inom alla olika yrkeskategorier. Verktyget är lätt att använda och går att skräddarsy efter era specifika målsättningar och behov. Vi vill alltid tjänstgöra kundcentrerat och därför arbetar vi alltid utifrån era behov och önskemål. Vi kan till exempel alltid skräddarsy våra dokumentmallar utifrån den designen som är standard för er verksamhet. Vidare utför vi alltid innan uppstart av varje dokumentprojekt ett uppstartsmöte där vi går igenom gränssnittet för dig. Vi är alltid måna om att du som kund ska lära dig verktyget på bästa sätt och genom detta bli nöjd med våra lösningar. Vi är nämligen aldrig nöjda, innan du som kund är nöjd med våra lösningar.

Hur får jag tillgång till Easoft Docs?

1

Vi utreder era dokumentationsbehov på ett kort webbmöte.

2

Vi skapar dokumentmallar skräddarsydda efter era behov

3

Du kan börja använda programmet! Vid behov guidar vi dig i början.

30 minuters gratis webbmöte där vi presenterar Easoft Docs enkla funktioner för skapande av dokument.

varför mottagningskontroller?

En mottagningskontroll inom byggmaskiner är en viktig process för att säkerställa att maskinerna levereras i rätt skick och med rätt funktioner. Det kan exempelvis handla om att kontrollera att motorn fungerar korrekt, att hydrauliken är i gott skick och att maskinen har alla de tillbehör och funktioner som har beställts. En noggrann mottagningskontroll är avgörande för att undvika eventuella fel eller skador som kan uppstå vid användning av byggmaskinen. Det är också ett sätt att säkerställa att maskinen är driftsäker och uppfyller de säkerhetskrav som ställs inom byggbranschen.

Egenskaper

Här är några av funktionerna i Easoft Docs listade:

 

 • Elektronisk signatur
 • Bilder till ett dokument från telefon- eller datorbildgalleri
 • Ta bilder till ett dokument genom att ta en bild med telefonkameran
 • Bildtexter
 • Skapa dokumentmallar
 • Redigera innehåll och layout för dokumentmallar
 • Kopiera dokumentmallar
 • Mångsidiga innehållselement: flerval, rullgardinsmenyer, textområden…
 • Hämtning av dokument efter kundnamn och namn på den som har fyllt i dokument.
 • Kundregister
 • Delning av dokument med e-post
 • Kopiera dokument