EASOFT DOCS MOBIL DOKUMENTATION

Ljudmätningsprotokoll

Med hjälp av Easoft Docs kan du fylla i ditt ljudmättningsprotokoll helt digitalt genom din digitala enhet. Utifrån informationen du uppger för vårt gränssnitt skapas det på nolltid ett visuellt tilltalande digitalt ljudmättningsprotokoll. Allt protokollarbete sker i ett extremt enkelt system som vem som helst lär sig tidseffektivt. Du kommer spara extremt mycket tid i ditt dokumenterande genom att använda Easoft Docs dokumentationsverktyg.

Hur fungera våra tjänster?

Digitala noteringar

Du dokumenterar all information gällande dina kontroller digitalt in i systemets smidiga gränssnitt. Allt arbete sker extremt smidigt och tidseffektivt för dig. 

Checklistor

Du checkar av de delområden som du har undersökt i dina kontroller i checklistor med hjälp av din enhet. Genom några få klick har du ett protokoll färdigt! 

Digitala dokument

När du har fyllt i informationen gällande kontroll sparas allt digitalt i systemet. Utifrån all information skapas det en digitalt protokoll för din verksamhet. 

Kommentarer

Behöver du förtydliga något i protokollen kan du göra det genom att bifoga egna noteringar till dokumentet. Gränssnittet har användarvänliga kommentarsfält. 

Bilder

Om du vill förtydliga dina protokoll lite extra kan du med din mobila enhet ta kort på kontrollobjektet. Genom detta ger du dina dokument en extra tydlighet. 

Dela med dig

Easoft Docs ger dig möjligheten att dela med dig av protokoll digitalt till övriga projektintressenter genom några enkla klick via din enhet. Snabbt och enkelt med andra ord! 

Tidsbesparande och effektivt

Genom att använda Easoft Docs digitala lösningar för ljudmättningsprotokoll kan din organisation spara tid och öka er arbetseffektivitet. I stället för att ni manuellt ska behöva skapa dokumentmallar, så kan ni i stället välja bland Easoft Docs visuellt tilltalande dokumentmallar. Vidare sparas alla ljudmättningsprotokoll tryggt i vårt system, vilket innebär att du aldrig behöver oroa dig för att något viktigt protokoll ska tappas bort inom er organisation. Genom gränssnittets sökfunktioner kan du likväl enkelt hitta och organisera gamla ljudmättningsprotokoll på bara några sekunder. Easoft Docs ger din organisation en effektiv lösning för ljudmättningsprotokoll som sparar tid och resurser.

Ett miljövänligt alternativ

Genom att använda digitala ljudmätningsprotokoll kan ni spara både tid och pengar samtidigt som ni visar hänsyn till miljön. Easoft Docs erbjuder en smidig och miljövänlig lösning för dokumentation av ljudmätningar. Genom att minska behovet av pappersdokument inom er organisation minskar ni också kostnaden för inköp och hantering av fysiska pappersdokument. Dessutom är det alltid fördelaktigt att visa ansvar för miljöfrågor, vilket kan öppna nya affärsmöjligheter gentemot framtida affärspartners. Med Easoft Docs digitala lösningar kan ni arbeta effektivt och hållbart samtidigt som ni säkerställer en trygg dokumenthantering.

 

Dela dina arbetsmiljöplaner 

Med Easoft Docs molnbaserade system är det enkelt att dela med sig av digitala ljudmättningsprotokoll till alla intressenter. Detta kan göras direkt via gränssnittet genom att ange mottagarens e-postadress och klicka på ”skicka-knappen” på din mobila enhet. På så sätt kan alla intressenter snabbt ta del av all relevant information. Detta innebär inte bara en effektivare hantering av risker, utan också en förbättrad internkommunikation som sparar tid och pengar för er organisation. Genom att använda Easoft Docs kan ni enkelt och smidigt säkerställa att alla involverade har tillgång till aktuell information och kan agera snabbt och effektivt.

Varför ska du välja Easoft docs?

Om du väljer Easoft Docs får du ett system som hjälper dig att förbättra effektiviteten för din dokumentation på flertalet olika områden i din verksamhetsstyrning. Du behöver inte längre utföra några manuella noteringar, och du kan lämna alla onödiga pappersdokument bakom dig. Istället kan du genomföra  all dokumentation helt digitalt med hjälp av dina mobila enheter. Genom att använda Easoft Docs kan du ta din verksamhet in i framtiden.

Hur får jag tillgång till Easoft Docs?

1

Vi utreder era dokumentationsbehov på ett kort webbmöte.

2

Vi skapar dokumentmallar skräddarsydda efter era behov

3

Du kan börja använda programmet! Vid behov guidar vi dig i början.

30 minuters gratis webbmöte där vi presenterar Easoft Docs enkla funktioner för skapande av dokument.

Varför ljudmätningsprotokoll?

Ett ljudmätningsprotokoll är en viktig dokumentation av ljudnivåerna vid en viss händelse eller i en viss miljö. Det används för att bedöma om ljudnivåerna är hälsosamma och inom tillåtna gränser eller om det krävs åtgärder för att minska ljudnivån. Ljudmätningsprotokoll är vanliga inom arbetsmiljö-, trafikplanering- och evenemangsplanering. Genom att ha en noggrann dokumentation av ljudnivåerna kan man säkerställa en trygg och hälsosam miljö för människor som arbetar eller vistas på platsen.

Egenskaper

Här är några av funktionerna i Easoft Docs listade:

 

 • Elektronisk signatur
 • Bilder till ett dokument från telefon- eller datorbildgalleri
 • Ta bilder till ett dokument genom att ta en bild med telefonkameran
 • Bildtexter
 • Skapa dokumentmallar
 • Redigera innehåll och layout för dokumentmallar
 • Kopiera dokumentmallar
 • Mångsidiga innehållselement: flerval, rullgardinsmenyer, textområden…
 • Hämtning av dokument efter kundnamn och namn på den som har fyllt i dokument.
 • Kundregister
 • Delning av dokument med e-post
 • Kopiera dokument