EASOFT DOCS MOBIL DOKUMENTATION

Kontrollplaner

Easoft Docs erbjuder digitala lösningar inom kontrollplaner för bygg- och hantverksföretag. Med hjälp av vårt gränssnitt kan ni skapa, spåra och fylla i digitala kontrollplaner på nolltid. Du skapar riskanalyserna digitalt från din bärbara dator eller i vår mobilapp direkt ute på kontrollplatsen. Utifrån din inrapporterade information skapas det en digital kontrollplan som du får tillgång till via Easoft Docs. Ta din verksamhet in i framtiden genom att införskaffa Easoft Docs digitala kontrollplaner.

Vi har alltid smidiga lösningar

Hur fungerar våra lösningar?

Easoft Docs är en applikation som du installerar på din mobil, surfplatta eller bärbara dator. Programvaran hjälper dig att via din enhet skapa kontrollplans-dokument med hjälp av smidiga checklistor och kommentarsfält i gränssnittet. Genom informationen som du uppger för Easoft Docs, så skapas det ett visuellt tilltalande digitalt kontrollplans-dokument, som du får tillgång till via gränssnittet. Vill du skriva ut dokumentet till ett traditionellt pappersdokument är detta också möjligt. Easoft Docs ger er organisation stora tidsvinster genom att ni inte längre manuellt behöver skapa några kontrollplaner – eller utföra någon form av manuell dokumentation. I stället kan ni genom några klick via er enhet på nolltid skapa visuellt tilltalande kontrollplaner som sparas tryggt i Easoft Docs.

Hur fungera våra tjänster?

Digitala noteringar

Du dokumenterar all information gällande kontrollplanerna digitalt in i systemets smidiga gränssnitt. Allt arbete sker extremt smidigt och tidseffektivt för dig. 

Checklistor

Du checkar av de delområden som du har undersökt i gränssnittets checklistor med hjälp av din enhet. Genom några få klick har du en  kontrollplan färdig! 

Digitala dokument

När du har fyllt i informationen gällande dokumentet sparas allt digitalt i systemet. Utifrån all information skapas det ett digitalt kontrollplans-dokument. 

Kommentarer

Behöver du förtydliga något i kontrollplanerna kan du göra det genom att bifoga egna noteringar till dokumentet. Gränssnittet har användarvänliga kommentarsfält. 

Bilder

Om du vill förtydliga dina kontrollplanerna kan du med din mobila enhet ta kort på kontrollobjektet. Genom detta ger du dina kontrollplaner en extra tydlighet. 

Dela med dig

Easoft Docs ger dig möjligheten att dela med dig av kontrollplanerna digitalt till övriga projektintressenter genom några enkla klick via din enhet. Snabbt och enkelt med andra ord! 

Testa skapa ditt dokument här nedan

Effektivitet för er arbetsgrupp 

Genom att använda er av Easofts Docs digitala lösningar effektiviserar ni samarbetet i er organisations olika teammedlemmar och minskar alla risker för kommunikationsmissar. Flertalet olika projektintressenter kan till exempel arbeta i samma kontrollplansdokument i realtid via gränssnittet. Likaså sparas alltid alla kontrollplaner som utförs i Easofts-Docs tryggt in i verktyget. Därmed slipper ni arkivera alla kontrollplaner i flertalet olika pärmar, mappar och dokument. Alla har alltid tillgång till alla dokument oavsett vart de befinner sig. Vidare har systemet sökfunktioner, vilket medför till att man på nolltid kan söka efter aktuella, befintliga och historiska kontrollplaner. Genom att använda Easofts-Docs får alla användare med andra ord organisation, struktur och tillgänglighet i sitt arbete med kontrollplanerna.

Ett miljövänligt alternativ 

På Easoft är vi stolta över att vara pionjärer inom hållbar utveckling och effektiv dokumenthantering. Vi har därför valt att erbjuda våra kunder digitala kontrollplaner som ett alternativ till traditionella pappersdokument. Digitala kontrollplaner är inte bara miljövänliga, utan de är även ett ekonomiskt alternativ på lång sikt. Du slipper kostnaderna för inköp av papper, färgpatroner och arkivskåp, samtidigt som du gör din dokumenthantering mer effektiv. Genom att använda digitala kontrollplaner visar ni att du har ett modernt tänk kring hållbarhetsfrågor och att du strävar efter att minimera din påverkan på miljön. Det är också viktigt att poängtera att företag som uppvisar ett hållbart tänk kring sin dokumentation är attraktiva för andra företag och kunder.

 

Dela kontrollplaner 

Easoft Docs innehar funktioner som låter dig dela dina kontrollplaner tidseffektivt till alla projektintressenter. Genom att in i Easoft Docs uppge mottagarens e-postadress kan du på ett klick dela din skapade kontrollplan på nolltid. Denna funktion hjälper er inte bara att snabbt dela era kontrollplaner, utan ni får även ett snabbt informationsflöde inom er organisation kring viktiga sakfrågor. Alla inom er organisation får inom några sekunder tillgång till den senaste informationen. Vidare behöver ni aldrig heller manuellt skicka några pappersdokument internt eller externt, vilket både sparar tid och pengar för er. Easoft Docs delningsfunktioner ger er med andra ord ett förstklassigt informationsflöde till er organisation.

Varför ska du välja Easoft docs?

Om du väljer Easoft Docs får du ett system som hjälper dig att förbättra effektiviteten för din dokumentation på flertalet olika områden i din verksamhetsstyrning. Du behöver inte längre utföra några manuella noteringar, och du kan lämna alla onödiga pappersdokument bakom dig. Istället kan du genomföra  all dokumentation helt digitalt med hjälp av dina mobila enheter. Genom att använda Easoft Docs kan du ta din verksamhet in i framtiden.

Hur får jag tillgång till Easoft Docs?

1

Vi utreder era dokumentationsbehov på ett kort webbmöte.

2

Vi skapar dokumentmallar skräddarsydda efter era behov

3

Du kan börja använda programmet! Vid behov guidar vi dig i början.

30 minuters gratis webbmöte där vi presenterar Easoft Docs enkla funktioner för skapande av dokument.

Vad är en kontrollplan? 

En kontrollplan är en plan som innehåller en lista över olika kontrollaktiviteter som behöver genomföras för att säkerställa att ett projekt eller en produkt uppfyller kraven och förväntningarna. Kontrollplaner används i olika branscher, från bygg- och tillverkningsindustrin till IT- och mjukvaruprojekt. En kontrollplan kan innehålla specifika riktlinjer för inspektioner, provningar och tester som behöver utföras under projektets olika faser. Den kan också innehålla krav på dokumentation och rapportering av resultat. Kontrollplanen beskriver också vem som ansvarar för att utföra kontrollerna och när de ska utföras. Syftet med en kontrollplan är att säkerställa att projektet eller produkten uppfyller de fastställda kraven, att kvaliteten är hög och att det inte finns några fel eller brister. En kontrollplan kan också hjälpa till att minska risken för fel eller förseningar som kan uppstå om kontroller inte genomförs korrekt.

Egenskaper

Här är några av funktionerna i Easoft Docs listade:

 

 • Elektronisk signatur
 • Bilder till ett dokument från telefon- eller datorbildgalleri
 • Ta bilder till ett dokument genom att ta en bild med telefonkameran
 • Bildtexter
 • Skapa dokumentmallar
 • Redigera innehåll och layout för dokumentmallar
 • Kopiera dokumentmallar
 • Mångsidiga innehållselement: flerval, rullgardinsmenyer, textområden…
 • Hämtning av dokument efter kundnamn och namn på den som har fyllt i dokument.
 • Kundregister
 • Delning av dokument med e-post
 • Kopiera dokument