EASOFT DOCS MOBIL DOKUMENTATION

Inspektionsprotokoll

Letar du efter ett smidigt sätt att skapa dina inspektionsprotokoll? Med Easoft Docs kan du på din kontrollplats vid inspektionskontrollen fylla i ditt inspektionsprotokoll digitalt, direkt från din mobil, surfplatta eller bärbara dator. Utifrån informationen som du uppger för programmet skapas det på nolltid ett visuellt tilltalande digitalt inspektionsprotokoll. 

Vi har alltid smidiga lösningar

hur är vårt verktyg?

Easoft Docs är en dokumentationsapplikation som du installerar på din mobil, surfplatta eller bärbara dator. Genom applikationen dokumenterar du sedan resultatet av dina inspektionsrundor. Dokumentationsarbetet sker i smidiga checklistor och kommenterafält. Utifrån din inrapporterade information skapar Easoft Docs ett visuellt tilltalande digitalt dokument som får tillgång till via gränssnittet. Easoft Docs ger dig och din organisation möjligheten att effektivisera arbetet och spara tid genom att automatisera skapandet och dokumentationen av inspektionsprotokoll. Med bara några få klick på din enhet kan ni nu snabbt och enkelt skapa visuellt tilltalande inspektionsprotokoll och lagra dem tryggt i Easoft Docs.

Digitala noteringar

Du fyller ditt protokoll direkt in i vårt gränssnitt. Allt arbete sker med din mobil, surfplatta eller bärbara dator. Allt arbete sker extremt tidseffektivt och smidigt. 

Checklistor

Allt arbete gällande protokoll sker i smidiga checklistor i Easoft Docs gränssnitt. Du rapporterar alla avvikelser i era projekt in i systemet genom några få klick. 

Digitala dokument

När du har fyllt i informationen gällande protokollet sparas allt digitalt i systemet. Efter detta skapas det en visuellt tilltalande dokument till dig.

Kommentarer

Behöver du förtydliga något i protokollen  kan du göra det genom att bifoga egna noteringar och kommentarer till rapporten. Systemet har användarvänliga kommentarsfält. 

Bilder

Om du vill förtydliga dina protokoll kan du med din mobila enhet ta kort på avvikelserna som du upptäcker. Bilderna går sedan att implementera in i din rapport. 

Miljövänligt

Easoft Docs hjälper er att ta ert hållbarhetsarbete till nya nivåer genom att ni minskar på företagets pappersförbrukning. Hållbart och bra med andra ord, 

Säkerhet och organisation 

Genom att använda Easoft Docs digitala lösningar kan ni effektivisera samarbetet mellan olika teammedlemmar i er organisation och minska risken för kommunikationsmissar vid skapandet av inspektionsprotokoll. Med hjälp av gränssnittet kan flera projektintressenter arbeta tillsammans i realtid på samma inspektionsprotokoll. Samtidigt sparas alla utförda inspektionsprotokoll tryggt i Easoft Docs, vilket eliminerar behovet av att arkivera dem i olika pärmar, mappar och dokument. Alla användare har tillgång till alla dokument oavsett var de befinner sig och systemet har sökfunktioner som gör det enkelt att hitta aktuella, befintliga och historiska inspektionsprotokoll. 

En miljövänlig lösning

På Easoft vill vi göra det lättare för företag att arbeta mer hållbart. Därför erbjuder vi digitala inspektionsprotokoll i stället för pappersdokument, vilket hjälper till att förbättra er organisations hållbarhetsarbete. Digitala inspektionsprotokoll är inte bara miljövänligt, utan det sparar också pengar på lång sikt för er organisation. Genom att använda digitala inspektionsprotokoll visar ni att ni har ett modernt synsätt på hållbarhetsfrågor och att ni strävar efter att minimera din påverkan på miljön. Dessutom blir ditt företag mer attraktivt för andra företag och kunder som uppskattar hållbara lösningar. Så byt till digitala inspektionsprotokoll och stärk ert företags hållbarhetsarbete samtidigt som du effektiviserar ert arbete kring besiktningar.

 

Förbättra kommunikationen

Med Easoft Docs kan du skapa detaljerade och innehållsrika inspektionsprotokoll. Vårt dokumentationsverktyg ger dig även möjligheten att enkelt dela dina inspektionsprotokoll via din enhet genom att fylla i mottagarens e-postadress och skicka i väg protokollet med bara några få klick. Detta betyder att du kan effektivisera ditt företags informationsflöde genom att skicka inspektionsprotokollen direkt från kontrollplatsen. Med våra unika funktioner kan du effektivisera din verksamhetsstyrning och se till att alla projektintressenter har tillgång till relevant information när de behöver det. Så använd Easoft Docs för att skapa bättre inspektionsprotokoll och förbättra din kommunikation och verksamhetseffektivitet.

 

Varför ska du välja Easoft docs?

Easoft Docs digitala lösningar passar både små och stora företag inom alla olika yrkeskategorier. Verktyget är lätt att använda och går att skräddarsy efter era specifika målsättningar och behov. Vi vill alltid tjänstgöra kundcentrerat och därför arbetar vi alltid utifrån era behov och önskemål. Vi kan till exempel alltid skräddarsy våra dokumentmallar utifrån den designen som är standard för er verksamhet. Vidare utför vi alltid innan uppstart av varje dokumentprojekt ett uppstartsmöte där vi går igenom gränssnittet för dig. Vi är alltid måna om att du som kund ska lära dig verktyget på bästa sätt och genom detta bli nöjd med våra lösningar. Vi är nämligen aldrig nöjda, innan du som kund är nöjd med våra lösningar.

Hur får jag tillgång till Easoft Docs?

1

Vi utreder era dokumentationsbehov på ett kort webbmöte.

2

Vi skapar dokumentmallar skräddarsydda efter era behov

3

Du kan börja använda programmet! Vid behov guidar vi dig i början.

30 minuters gratis webbmöte där vi presenterar Easoft Docs enkla funktioner för skapande av dokument.

varför dessa protokoll?

Ett inspektionsprotokoll är en formell dokumentation som innehåller resultat och observationer från en inspektion av en byggnad eller anläggning. Det används oftast för att beskriva tillståndet på en byggnad eller anläggning, till exempel i samband med en OVK-besiktning, och kan innehålla information om ventilation, brandsäkerhet, rökkanaler, ventilationssystem och andra säkerhetsaspekter. Inspektionsprotokollet är viktigt för att säkerställa att byggnaden eller anläggningen uppfyller gällande lagkrav och för att fastställa eventuella åtgärder som behöver vidtas.

Egenskaper

Här är några av funktionerna i Easoft Docs listade:

 

 • Elektronisk signatur
 • Bilder till ett dokument från telefon- eller datorbildgalleri
 • Ta bilder till ett dokument genom att ta en bild med telefonkameran
 • Bildtexter
 • Skapa dokumentmallar
 • Redigera innehåll och layout för dokumentmallar
 • Kopiera dokumentmallar
 • Mångsidiga innehållselement: flerval, rullgardinsmenyer, textområden…
 • Hämtning av dokument efter kundnamn och namn på den som har fyllt i dokument.
 • Kundregister
 • Delning av dokument med e-post
 • Kopiera dokument