EASOFT DOCS MOBIL DOKUMENTATION

Hissbesiktning

Hissbesiktningsprotokoll är ett dokument som visar att en hiss har besiktigats och godkänts av en certifierad besiktningsman. Protokollet innehåller information om hissens skick och eventuella brister som har upptäckts under besiktningen. Det är en viktig del av underhållsprocessen för att säkerställa att hissen fungerar korrekt och uppfyller säkerhetskraven. Med hjälp av Easoft Docs kan du både skapa ditt protokoll och utföra hela hissbesiktningen på ett smidigt sätt. 

Digitala noteringar

Du dokumenterar all information gällande besiktningsprotokoll digitalt in i systemets smidiga gränssnitt. Allt arbete sker extremt smidigt och tidseffektivt för dig. 

Checklistor

Du checkar av de delområden som du har undersökt under din besiktning i checklistor med hjälp av din enhet. Genom några få klick har du en  hissbesiktningsprotokoll färdig! 

Digitala dokument

När du har fyllt i informationen gällande besiktningen sparas allt digitalt i systemet. Utifrån all information skapas det en digital protokoll för dig. 

Kommentarer

Behöver du förtydliga något i Hissbesiktningsprotokoll kan du göra det genom att bifoga egna noteringar till dokumentet. Gränssnittet har användarvänliga kommentarsfält. 

Bilder

Om du vill förtydliga dina besiktningsprotokoll kan du med din mobila enhet ta kort på kontrollobjektet. Genom detta ger du dina dokument en extra tydlighet. 

Dela med dig

Easoft Docs ger dig möjligheten att dela med dig av besiktningsprotokollen digitalt till övriga projektintressenter genom några enkla klick via din enhet. Snabbt och enkelt med andra ord! 

Stora tidsbesparingar 

Genom att använda dig av Easoft Docs digitala lösningar i ditt arbete med hissbesiktningsprotokoll kan detta medföra till stora tidsbesparingar för er organisation. Till exempel slipper ni lägga tid på att manuellt skapa och designa fysiska protokoll. I Easoft Docs gränssnitt finns det i stället visuellt tilltalande färdiga mallar som ni kan använda. Vidare sparas alltid alla hissbesiktningsprotokoll som du skapat tryggt i Easoft Docs gränssnitt. Du behöver med andra ord aldrig arkivera några dokument i pärmar och papper – allt finns i stället tryggt arkiverat i vårt system. Genom gränssnittets sökfunktioner kan du både organisera och hitta gamla hissbesiktningsprotokoll på några sekunder. Easoft Docs ger med andra ord er organisation tidsbesparingar och effektivitet när det kommer till hissbesiktningsprotokoll.

Molnbaserade lösningar

Vårt digitala hissbesiktningsprotokoll ger dig helt unika förutsättningar till att utföra dina besiktningskontroller. I och med att du kan utföra dina hissbesiktningar helt molnbaserat, så behöver du inte längre ta med dig tio olika pärmar, dokument och papper till din kontrollrunda. Vidare behöver du inte heller arkivera massa pappersdokument. I stället har du alla dina dokument tryggt sparat i Easoft Docs molnbaserade dokumentationsverktyg. I vårt system har du även tillgång till protokollen i efterhand om du skulle vilja granska dessa vid ett senare tillfälle. Easoft Docs digitala besiktningsprotokoll ger dig helt unika möjligheter att arbeta med besiktningar.

 

Dela med dig av dina hissbesiktningsprotokoll

Easoft Docs hjälper dig inte bara till att skapa innehållsrika hissbesiktningsprotokoll, utan dokumentationsverktyget ger er även en tydligare kommunikation gentemot alla projektintressenter. I verktyget kan du genom några klick via din enhet dela med dig av ditt besiktningsprotokoll. Det räcker med att du fyller i mottagarens e-postadress och sedan skickar i väg protokollet direkt från din enhet. Du kan till exempel göra detta direkt från kontrollplatsen och genom detta effektivisera ditt företags informationsflöde. Ni kan genom dessa unika funktionaliteter effektivisera eran verksamhetsstyrning.

 

Varför ska du välja Easoft docs?

Väljer du Easoft Docs till dina besiktningsprotokoll till, så får du ett system som hjälper dig effektivisera dina besiktningar utifrån flertalet olika delområden. Du slipper till exempel all form av manuellt besiktningsarbete. Borta är tiderna med onödiga dokument och papper – du genomför alla besiktningar helt digitalt i stället. Utöver detta sker dina besiktningar tidseffektivt genom att du kan utföra alla kontroller via dina mobila enheter. Genom att använda Easoft Docs digitala besiktningsprotokoll tar du din verksamhet in i framtiden!

 

Hur får jag tillgång till Easoft Docs?

1

Vi utreder era dokumentationsbehov på ett kort webbmöte.

2

Vi skapar dokumentmallar skräddarsydda efter era behov

3

Du kan börja använda programmet! Vid behov guidar vi dig i början.

30 minuters gratis webbmöte där vi presenterar Easoft Docs enkla funktioner för skapande av dokument.

Vad är ett Hissbesiktningsprotokoll?

Ett hissbesiktningsprotokoll är ett dokument som används för att kontrollera och utvärdera en hiss säkerhet och funktion. Protokollet upprättas av en certifierad hissbesiktningsman och innehåller information om hissens skick, eventuella brister eller felaktigheter, samt rekommendationer för åtgärder som behöver vidtas för att upprätthålla hissens säkerhet. Protokollet används för att säkerställa att hissen uppfyller nationella och internationella säkerhetsstandarder och lagkrav. Det är viktigt att ha regelbundna hissbesiktningar för att minimera riskerna för olyckor och säkerställa en säker och effektiv hissanvändning.

Egenskaper

Här är några av funktionerna i Easoft Docs listade:

 

 • Elektronisk signatur
 • Bilder till ett dokument från telefon- eller datorbildgalleri
 • Ta bilder till ett dokument genom att ta en bild med telefonkameran
 • Bildtexter
 • Skapa dokumentmallar
 • Redigera innehåll och layout för dokumentmallar
 • Kopiera dokumentmallar
 • Mångsidiga innehållselement: flerval, rullgardinsmenyer, textområden…
 • Hämtning av dokument efter kundnamn och namn på den som har fyllt i dokument.
 • Kundregister
 • Delning av dokument med e-post
 • Kopiera dokument