EASOFT DOCS MOBIL DOKUMENTATION

Egenkontrollprogram för el

Easoft Docs digitala egenkontrollprogram är ett verktyg som hjälper dig som projektledare inom elinstallationer att tidseffektivt genomföra digitala egenkontroller. Med hjälp av vårt verktyg kan du utföra dina egenkontroller med din mobila enhet och slippa bära runt på tunga pärmar och papper till ditt kontrollobjekt. Allt arbete sker i Easoft Docs smidiga gränssnitt som består av checklistor, kommentarsfält och andra spännande funktionaliteter. Genom att använda Easoft Docs digitala egenkontrollprogram för el, så kan du på bästa sätt säkerställa att alla elinstallationer överensstämmer med gällande regler och standarder. 

Vi har alltid smidiga lösningar

Hur fungerar våra lösningar?

Easoft Docs egenkontrollprogram är en applikation som du installerar på din mobiltelefon, surfplatta eller bärbara dator. Allt arbete sker i Easoft Docs smidiga gränssnitt som består av checklistor, kommentarsfält och andra spännande funktionaliteter. Med hjälp av programmet kan du genomföra egenkontroller på ditt kontrollobjekt och checka av de delområden som du har undersökt via din mobila enhet. Vill du bifoga egenkontrollerna med egna bilder och kommentarer går detta att utföra. Baserat på den information du matar in i programmet skapas det ett visuellt digitalt egenkontrolldokument som du får tillgång till via gränssnittet. Programmet är helt molnbaserat, vilket innebär att alla dina egenkontroller lagras säkert och smidigt. Att använda Easoft Docs egenkontrollprogram som är anpassat för elbranschen är både smidigt och effektivt för din verksamhet.

Hur fungera våra tjänster?

Digitala noteringar

Du dokumenterar all information gällande egenkontrollerna helt digitalt in i systemets smidiga gränssnitt. Allt arbete sker extremt smidigt och tidseffektivt för dig. 

Checklistor

Du checkar av de delområden som du har undersökt i gränssnittets checklistor med hjälp av din enhet. Genom några få klick har ett färdig egenkontroll för el färdigt! 

Digitala dokument

När du har fyllt i informationen gällande egenkontrollen sparas allt digitalt i systemet. Utifrån all information skapas det ett digitalt egenkontrolldokument. 

Kommentarer

Behöver du förtydliga något i egenkontrollerna kan du göra det genom att bifoga egna noteringar till dokumentet. Gränssnittet har användarvänliga kommentarsfält. 

Bilder

Om du vill förtydliga dina egenkontroller kan du med din mobila enhet ta kort på kontrollobjektet. Genom detta ger du dina egenkontroller en extra tydlighet. 

Dela med dig

Easoft Docs ger dig möjligheten att dela med dig av dokumenten digitalt till övriga projektintressenter genom några enkla klick via din enhet. Snabbt och enkelt med andra ord! 

Testa skapa ditt dokument här nedan

Inget manuellt dokumenterande 

Genom att använda Easoft Docs egenkontrollprogram anpassat för elbranschen kan ni minska er organisations pappersförbrukning, vilket i sin tur förbättrar ert hållbarhetsarbete utifrån flertalet aspekter. Ni behöver med andra ord inte längre använda er av någon form av traditionella pappersdokument i arbetet kring era egenkontroller. Detta gör det möjligt för ert företag att sluta använda papper helt eller till stor del i era arbetsprocesser. Vidare kan detta även medföra till positiva ekonomiska vinster för er organisation, eftersom ni kan skippa inköpen av papper – samt kostnaden av lagringen av dessa. Easoft Docs egenkontrollprogram hjälper er helt enkelt att ta er organisation in i en papperslös framtid. En framtid där ni som organisation blir extra intressant i alla era intressenters ögon utifrån ert hållbarhetsarbete.

Flertalet dokumentmallar

Easoft Docs egenkontrollprogram för el erbjuder flera olika dokumentmallar som du kan välja mellan. Mallarna innehåller fält för datum, plats, undersökare, kontrollobjekt, kontrollområden och slutresultat av undersökningen. Vidare finns det flertalet designformat och färgkombinationer att välja mellan till dokumentmallarna. Har ni som organisation specifika önskemål om några fält, så kan vi alltid skräddarsy dokumentmallarna utifrån era önskemål och behov. Det går också att välja mallar som är anpassade för specifika verksamheter. Det kan innebära att mallarna är utformade för att täcka specifika krav eller regler för just er verksamhet.

 

Förbättra kommunikationen

Genom att använda Easoft Docs egenkontrollprogram för el är det enkelt att dela information med alla olika projektintressenter. Programmet är utformat för att göra det enkelt att skicka resultaten från egenkontrollerna till alla intressenter på nolltid. Det enda du behöver göra är att ge programmet tillgång till mottagarens e-postadress, och sedan genom ett klick via din mobila enhet skicka vidare egenkontrollen. Med andra ord kan du på några minuter efter avslutad kontrollrunda dela med dig av slutresultatet. Easoft Docs effektiviserar inte bara era egenkontroller för el, utan förbättrar även er internkommunikation genom att alla fort får tillgång till all relevant information. Vidare behöver du inte heller längre skriva ut eller skicka dokument via post, vilket sparar tid och pengar för er organisation.

 

Varför ska du välja Easoft docs?

Om du väljer Easoft Docs för dina egenkontroller kan du förvänta dig ett system som hjälper dig att förbättra effektiviteten för dina anteckningsmöjligheter på flertalet olika områden. Du behöver inte längre utföra några manuella noteringar, och du kan lämna alla onödiga pappersdokument bakom dig. Istället kan du genomföra alla egenkontroller helt digitalt med hjälp av dina mobila enheter. Genom att använda Easoft Docs kan du ta din verksamhet in i framtiden.

Hur får jag tillgång till Easoft Docs?

1

Vi utreder era dokumentationsbehov på ett kort webbmöte.

2

Vi skapar dokumentmallar skräddarsydda efter era behov

3

Du kan börja använda programmet! Vid behov guidar vi dig i början.

30 minuters gratis webbmöte där vi presenterar Easoft Docs enkla funktioner för skapande av dokument.

Vad är egenkontroll för el? 

Egenkontroll för el är en viktig del av säkerheten vid hantering av elektriska installationer och utrustningar. Det innebär att man som ansvarig för en elektrisk anläggning eller utrustning, regelbundet genomför olika kontroller och undersökningar för att säkerställa att de fungerar korrekt och inte utgör någon fara för människor eller egendom. Egenkontroll för el omfattar bland annat visuell kontroll av elektrisk utrustning, mätning av elektriska parametrar såsom spänning, strömstyrka och resistans samt termografering för att upptäcka eventuella överhettningar. Dessutom kan man genomföra provbelastning och kontrollera att skyddsanordningar som jordfelsbrytare fungerar som de ska.

Egenskaper

Här är några av funktionerna i Easoft Docs listade:

 

 • Elektronisk signatur
 • Bilder till ett dokument från telefon- eller datorbildgalleri
 • Ta bilder till ett dokument genom att ta en bild med telefonkameran
 • Bildtexter
 • Skapa dokumentmallar
 • Redigera innehåll och layout för dokumentmallar
 • Kopiera dokumentmallar
 • Mångsidiga innehållselement: flerval, rullgardinsmenyer, textområden…
 • Hämtning av dokument efter kundnamn och namn på den som har fyllt i dokument.
 • Kundregister
 • Delning av dokument med e-post
 • Kopiera dokument