EASOFT DOCS MOBIL DOKUMENTATION

Egenkontroll villa 

Effektivisera dina egenkontroller av villor med hjälp av Easoft Docs digitala dokumentationsverktyg. Genom att använda dig av Easoft Docs så behöver du inte utföra någon form av manuell dokumentation kring dina egenkontroller. Med hjälp av vårt verktyg kan du utföra dina egenkontroller med din mobila enhet och du slipper bära på tunga pärmar och papper till ditt kontrollobjekt. Allt arbete sker i Easoft Docs smidiga gränssnitt som består av checklistor, kommentarsfält och andra spännande funktionaliteter. Utifrån all din inrapporterade information skapas det automatiskt i Easoft Docs en visuellt tilltalande digital egenkontroll för villor.

Vi har alltid smidiga lösningar

Hur fungerar våra lösningar?

Easoft Docs är ett revolutionerande verktyg för egenkontroller av villa. Du genomför allt arbete gällande dina egenkontroller i din mobil, surfplatta eller bärbara dator. Systemet är uppbyggt i checklistor, kommentarsfält och en tydlig menystruktur som gör ditt arbete med egenkontrollerna extremt tidseffektivt. Du kan bifoga tilläggsinformation som till exempel bilder, tabeller och noteringar för att förtydliga eventuella fel i den nybyggda villan. När du genomfört egenkontrollen och checkat in de delområden som du har undersökt, skapas det utifrån informationen en digital egenkontroll som du får tillgång till via vårt system. När egenkontrollen är klar, kan du även dela den med alla projektintressenter genom några klick via din enhet. Att jobba med egenkontroller för villor är extremt enkelt och tidseffektivt med hjälp av Easoft Docs!

Hur fungera våra tjänster?

Digitala noteringar

Du dokumenterar all information gällande egenkontrollerna för dina villa helt digitalt in i systemets smidiga gränssnitt. Allt arbete sker extremt smidigt! 

Checklistor

Du checkar av de delområden som du har undersökt i gränssnittets checklistor med hjälp av din enhet. Genom några få klick har ett färdig egenkontroll för villa färdigt! 

Digitala dokument

När du har fyllt i informationen gällande egenkontrollen sparas allt digitalt i systemet. Utifrån all information skapas det ett digitalt egenkontrolldokument. 

Kommentarer

Behöver du förtydliga något i egenkontrollerna kan du göra det genom att bifoga egna noteringar till dokumentet. Gränssnittet har användarvänliga kommentarsfält. 

Bilder

Om du vill förtydliga dina egenkontroller kan du med din mobila enhet ta kort på kontrollobjektet. Genom detta ger du dina egenkontroller en extra tydlighet. 

Dela med dig

Easoft Docs ger dig möjligheten att dela med dig av dokumenten digitalt till övriga projektintressenter genom några enkla klick via din enhet. Snabbt och enkelt med andra ord! 

Testa skapa ditt dokument här nedan

Allt samlat på samma ställe

I och med att Easoft Docs är helt molnbaserat system, så ger detta dig som kontrollansvarig flertalet fördelar i dina arbetsprocesser. All information som du rapporterar under egenkontrollen via din enhet sparas tryggt och säkert i systemets säkra gränssnitt. Du behöver inte arkivera dina dokument i flertalet olika pärmar, papper eller dokument. Detta medför likväl till att du inte behöver oroa dig för att någon form av information kring dina egenkontroller ska försvinna. Vidare finns det i systemet inbyggda sökfunktionaliteter som låter dig återgå till alla dina gamla egenkontroller. Denna funktion är extremt nyttig om du vill granska och analysera gamla projekt. Sammantaget gör vårt egenkontrollprogram det möjligt för dig att utföra dina egenkontroller på ett effektivt och smidigt sätt, medan du samtidigt kan känna dig trygg i att all information sparas på ett säkert.

En miljövänlig lösning

Fördelen med att använda digitala egenkontroller via Easoft Docs är att de är lättare att hantera än traditionella pappersdokument. Ni behöver inte längre skriva ut, skanna eller arkivera era egenkontroller för villor på papper, utan allt finns säkert sparat i Easoft Docs gränssnitt. Användandet av digitala egenkontroller kan också bidra till minskad pappersförbrukning för er organisation, vilket är positivt för ert hållbarhetsarbete utifrån flertalet olika aspekter. Pappersbaserade egenkontroller kan likväl kräva mycket papper och orsaka föroreningar under tillverkning, transport och avfallshantering. Genom att använda våra digitala egenkontroller anpassade för villor kan er organisation bidra till ett utvecklat hållbarhetsarbete samtidigt som ni får förstklassiga hanteringsfunktioner.

 

Förbättra kommunikationen

I och med att allt arbete med egenkontrollerna sker helt digitalt i Easoft Docs, så kan du även på nolltid dela med dig av dina kontrollresultat till alla projektintressenter. Du gör detta genom att in i gränssnittet implementera mottagarens e-postadress, och sedan skicka det genom ett klick i din enhet. Alla dessa funktionaliteter ger stora fördelar för er organisation såsom snabb och tydlig internkommunikation samt tillgång till tidsaktuella egenkontroller för alla inom ert företag. Easoft Docs hjälper till att förbättra internkommunikationen inom er organisation, vilket är en viktig faktor för att säkerställa att egenkontrollerna genomförs på ett korrekt och tidsaktuellt sätt.

 

Varför ska du välja Easoft docs?

Om du väljer Easoft Docs för dina egenkontroller kan du förvänta dig ett system som hjälper dig att förbättra effektiviteten för dina anteckningsmöjligheter på flertalet olika områden. Du behöver inte längre utföra några manuella noteringar, och du kan lämna alla onödiga pappersdokument bakom dig. Istället kan du genomföra alla egenkontroller helt digitalt med hjälp av dina mobila enheter.  Genom att använda Easoft Docs kan du ta din verksamhet in i framtiden.

Hur får jag tillgång till Easoft Docs?

1

Vi utreder era dokumentationsbehov på ett kort webbmöte.

2

Vi skapar dokumentmallar skräddarsydda efter era behov

3

Du kan börja använda programmet! Vid behov guidar vi dig i början.

30 minuters gratis webbmöte där vi presenterar Easoft Docs enkla funktioner för skapande av dokument.

Egenskaper

Här är några av funktionerna i Easoft Docs listade:

 

 • Elektronisk signatur
 • Bilder till ett dokument från telefon- eller datorbildgalleri
 • Ta bilder till ett dokument genom att ta en bild med telefonkameran
 • Bildtexter
 • Skapa dokumentmallar
 • Redigera innehåll och layout för dokumentmallar
 • Kopiera dokumentmallar
 • Mångsidiga innehållselement: flerval, rullgardinsmenyer, textområden…
 • Hämtning av dokument efter kundnamn och namn på den som har fyllt i dokument.
 • Kundregister
 • Delning av dokument med e-post
 • Kopiera dokument