EASOFT DOCS MOBIL DOKUMENTATION

Egenkontroll markarbeten

Letar du efter ett smidigt tillvägagångssätt att genomföra egenkontroller till markarbeten? Easoft Docs är ett digitalt dokumentationsverktyg som erbjuder digitaliserade dokumentmallar inom egenkontroller för markarbeten. Med hjälp av Easoft Docs kan du utföra alla dina egenkontroller direkt via din mobil och surfplatta direkt på kontrollplatsen. Alla dina egenkontrollsdokument arkiveras automatiskt – och du kan återgå till dem enkelt via vårt system i framtiden. Genom att använda dig av Easoft Docs tar du din verksamhet in i framtiden!

Vi har alltid smidiga lösningar

Egenkontroll till markarbeten

Easoft Docs ger dig som besiktningsledare av markarbeten unika digitala möjligheter att effektivisera dina egenkontroller. Nyttjar du Easoft Docs behöver du som besiktningsledare inte ta med dig manuella papper och dokument till kontrollobjektet. I stället för att manuellt dokumentera alla olika delområden som du besiktat kan du med hjälp av din mobil, surfplatta eller dator enkelt checka av de områden som du har undersökt. Efter genomförd egenkontroll kan du med Easoft Docs dela med dig av kontrollen till alla projektintressenter genom ett klick i din mobila enhet. Alla dina besiktningar sparas alltid tryggt i vårt system. Du behöver med andra ord inte spara massa dokument på flertalet olika platser. Easoft Docs ger dig ordning och struktur på dina egenkontroller för markarbeten!

Digitala noteringar

Du dokumenterar all information gällande egenkontroller digitalt in i systemets smidiga gränssnitt. Allt arbete sker extremt smidigt och tidseffektivt för dig. 

Checklistor

Du checkar av de delområden som du har undersökt under din egenkontroll i checklistor med hjälp av din enhet. Genom några få klick har du en egenkontroll  färdig! 

Digitala dokument

När du har fyllt i informationen gällande egenkontrollen sparas allt digitalt i systemet. Utifrån all information skapas det en digital egenkontroll för dig. 

Kommentarer

Behöver du förtydliga något i egenkontrollen kan du göra det genom att bifoga egna noteringar till dokumentet. Gränssnittet har användarvänliga kommentarsfält. 

Bilder

Om du vill förtydliga dina egenkontrollen kan du med din mobila enhet ta kort på kontrollobjektet. Genom detta ger du dina egenkontroller en extra tydlighet. 

Dela med dig

Easoft Docs ger dig möjligheten att dela med dig av egenkontroller digitalt till övriga projektintressenter genom några enkla klick via din enhet. Snabbt och enkelt med andra ord! 

Kundcentrerade lösningar

Vi kan alltid skräddarsy Easoft Docs-egenkontrollsfunktioner utifrån era önskade behov och målsättningar. Vid början av varje samarbete utreder vi era dokumentationsbehov på ett webbmöte. Utifrån informationen som framkommer under mötet skapar vi dokumentmallar skräddarsydda efter era behov. Efter detta kan ni börja använda vårt egenkontrollprogram och ta er verksamhetsstyrning till nästa nivå. Vid behov guidar vi dig vid uppstarten också. Vi tjänstgör alltid med ett kundcentrerat förhållningssätt. Utöver detta jobbar vi löpande med att utveckla våra system, så att du som kund alltid ska ha de senaste funktionaliteterna inom egenkontroller för markarbeten.

Visuellt tilltalande vyer

Allt arbete inom dina egenkontroller för markarbeten utförs i en användarvänlig och visuellt tilltalande vy. Easoft Docs är uppbyggt kring en enkel och lättanvändlig menystruktur. Allt arbeta sker i enkla checklistor. Du checkar med andra ord bara av de delområden som du har kontrollerat. Programmet kräver inte stora datakunskaper, utan vem som helst kan lära sig dokumentationsverktyget på några minuter.  Du genomför alla dokumentationsmoment enkelt genom några få klick med hjälp av din mobila enhet eller bärbara dator. Behöver du komplettera egenkontrollerna med egna noteringar, bilder eller annan information är detta också möjligt. All information samlas sedan i vyer där dessa enkelt kan avläsas och delas med sig av. Att jobba med Easoft Docs är enkelt, smidigt och effektivt. Du spara både tid och pengar!

 

Dela med dig av dina kontroller

Du kan igenom Easoft Docs egenkontrollprogram dela med dig av dina kontroller till alla intressenter. Genom att enkelt uppge mottagarens e-postadress kan du skicka vidare dina egenkontroller genom några enstaka klick. Filen kan skickas vidare direkt från kontrollplatsen. Du kan likväl ge dina projektintressenter rättigheter så att dessa i realtid kan följa ditt arbete med egenkontrollerna. Easoft Docs hjälper ditt bolag att effektivisera ert informationsflöde, vilket i sin tur även effektiviserar er verksamhetsstyrning.

 

Varför ska du välja Easoft docs?

Väljer du Easoft Docs till dina egenkontroller till dina markarbeten, så får du ett system som hjälper dig effektivisera dina kontroller utifrån flertalet olika aspekter. Du slipper till exempel all form av manuell dokumentation. Borta är tiderna med onödiga dokument och papper. Vidare är det extremt enkelt att i våra digitala lösningar dokumentera allt ifrån dina egenkontroller. Utöver detta sker dina egenkontroller tidseffektivt genom att du kan utföra alla kontroller via dina mobila enheter. Genom att använda Easoft Docs digitala egenkontroller till måleri tar du din verksamhet in i framtiden!

 

Hur får jag tillgång till Easoft Docs?

1

Vi utreder era dokumentationsbehov på ett kort webbmöte.

2

Vi skapar dokumentmallar skräddarsydda efter era behov

3

Du kan börja använda programmet! Vid behov guidar vi dig i början.

30 minuters gratis webbmöte där vi presenterar Easoft Docs enkla funktioner för skapande av dokument.

Vi har alltid smidiga lösningar

Vad är Egenkontroll till markarbeten?

Egenkontroll för markarbeten är en viktig process som utförs för att säkerställa att arbetet utförs på ett säkert och effektivt sätt. Egenkontrollen innefattar bland annat att planera och organisera arbetet, kontrollera att maskiner och verktyg är i gott skick och användas på rätt sätt samt att genomföra riskbedömningar för att identifiera eventuella faror och risker. Dessutom är det viktigt att se till att personalen har rätt utbildning och kunskap för att utföra arbetet på ett säkert sätt. Egenkontroll är ett viktigt verktyg för att minska risken för olyckor och skador i samband med markarbeten.

Egenskaper

Här är några av funktionerna i Easoft Docs listade:

 

 • Elektronisk signatur
 • Bilder till ett dokument från telefon- eller datorbildgalleri
 • Ta bilder till ett dokument genom att ta en bild med telefonkameran
 • Bildtexter
 • Skapa dokumentmallar
 • Redigera innehåll och layout för dokumentmallar
 • Kopiera dokumentmallar
 • Mångsidiga innehållselement: flerval, rullgardinsmenyer, textområden…
 • Hämtning av dokument efter kundnamn och namn på den som har fyllt i dokument.
 • Kundregister
 • Delning av dokument med e-post
 • Kopiera dokument