EASOFT DOCS MOBIL DOKUMENTATION

Egenkontroll till brandskydd

Letar du efter ett effektivt tillvägagångsätt att genomföra dina egenkontroller till brandskydd? I sådant fall ska du bekanta dig med Easoft Docs digitala egenkontroller anpassade till brandskydd. Med hjälp av Easoft Docs funktionaliteter utför du alla dina egenkontroller till brandskydd direkt på kontrollplatsen genom din mobil, surfplatta eller bärbara dator. Du kan enkelt via din enhet checka av de kontrollområden som du har undersökt i enkla checklistor. 

 

Vi har alltid smidiga lösningar

Egenkontroll brandskydd

Easoft Docs digitala egenkontroller för brandskydd förenklar dina egenkontroller på flertalet sätt. Genom att använda Easoft Docs behöver du till exempel inte längre ta med dig några pappersdokument till ditt kontrollobjekt. I stället kan du enkelt genom din enhet i smidiga checklistor checka av de delområden som du har kontrollerat utan att behöva utföra någon manuell dokumentation. Alla dina kontroller arkiveras alltid tryggt i Easoft Docs varifrån du enkelt kan dela med dig av kontrollerna till övriga projektintressenter. Vill du komplettera egenkontrollerna med egna bilder, noteringar och grafer är detta även möjligt. Easoft Docs egenkontroller för brandskydd är byggt i ett extremt användarvänligt gränssnitt. Även du som inte är van användare av olika former av applikationer i ditt arbetsliv lär dig verktyget på nolltid. Om du behöver guidning i hur systemet fungerar är vi behjälpliga inom detta.

Digitala noteringar

Du dokumenterar all information gällande egenkontroller digitalt in i systemets smidiga gränssnitt. Allt arbete sker extremt smidigt och tidseffektivt för dig. 

Checklistor

Du checkar av de delområden som du har undersökt under din egenkontroll i checklistor med hjälp av din enhet. Genom några få klick har du en egenkontroll  färdig! 

Digitala dokument

När du har fyllt i informationen gällande egenkontrollen sparas allt digitalt i systemet. Utifrån all information skapas det en digital egenkontroll för dig. 

Kommentarer

Behöver du förtydliga något i egenkontrollen kan du göra det genom att bifoga egna noteringar till dokumentet. Gränssnittet har användarvänliga kommentarsfält. 

Bilder

Om du vill förtydliga dina egenkontrollen kan du med din mobila enhet ta kort på kontrollobjektet. Genom detta ger du dina egenkontroller en extra tydlighet. 

Dela med dig

Easoft Docs ger dig möjligheten att dela med dig av egenkontroller digitalt till övriga projektintressenter genom några enkla klick via din enhet. Snabbt och enkelt med andra ord! 

Digitala egenkontroller 

 Genom att använda vårt system räcker det bara att du tar med dig din mobil, surfplatta eller bärbara dator till kontrollplatsen. Du kan sedan enkelt genom din mobila enhet dokumentera dina kontrollresultat. Efter avslutad egenkontroll sparas all information tryggt i vårt system. Vi har även tillämpad hög säkerhet kring alla dokument som sparas i vårt system. Du behöver med andra ord inte vara orolig över att tappa bort värdefulla dokument eller papper under dina arbetsprocesser. Vidare kan du även alltid via Easoft Docs återgå till historiska dokument i efterhand och granska dina kontroller. Alla intressenter av egenkontrollerna kan även ta del av dina kontroller i realtid. Tack vare en användarvänlig skärm-vy är det lätt och går snabbt att fylla i din egenkontroll.

Visuellt tilltalande vyer

Alla dina delområden inom dina egenkontroller utförs i en användarvänlig och visuellt tilltalande vy. Du genomför allt arbete enkelt genom några få klick i smidiga checklistor i gränssnittet. Easoft Docs är uppbyggt i ett extremt enkelt gränssnitt att lära sig även för den mest ovana användaren av digitala applikationer. Behöver du komplettera egenkontrollerna med egna noteringar, bilder eller annan information är detta också möjligt. All information samlas sedan i vyer där dessa enkelt kan avläsas och delas med sig av. Att jobba med Easoft Docs är enkelt, smidigt och effektivt. Du spara både tid, energi och pengar!

 

Dela med dig resultaten 

Egna kontroller av brandskydd kan enkelt delas med projektets intressenter genom några få klick. Efter att egenkontrollen har fyllts i kan den omedelbart delas med alla berörda parter via e-post. Detta ger ert företag en öppenhet kring allt arbete med era egna kontroller och främjar snabb intern kommunikation. Dessutom kan du enkelt skicka dina kontrollresultat direkt till slutkunden för att ytterligare höja kundnöjdheten.

 

Varför ska du välja Easoft docs?

Väljer du Easoft Docs till dina egenkontroller brandskydd, så får du ett system som hjälper dig effektivisera dina kontroller utifrån flertalet olika aspekter. Du slipper till exempel all form av manuell dokumentation. Borta är tiderna med onödiga dokument och papper. Vidare är det extremt enkelt att i våra digitala lösningar dokumentera allt ifrån dina egenkontroller. Utöver detta sker dina egenkontroller tidseffektivt genom att du kan utföra alla kontroller via dina mobila enheter. Genom att använda Easoft Docs digitala egenkontroller till brandskydd så tar du din verksamhet in i framtiden!

 

Hur får jag tillgång till Easoft Docs?

1

Vi utreder era dokumentationsbehov på ett kort webbmöte.

2

Vi skapar dokumentmallar skräddarsydda efter era behov

3

Du kan börja använda programmet! Vid behov guidar vi dig i början.

30 minuters gratis webbmöte där vi presenterar Easoft Docs enkla funktioner för skapande av dokument.

Vi har alltid smidiga lösningar

Vad är Egenkontroll till brandskydd?

Egenkontroll till brandskydd är en process som innebär att fastighetsägare eller verksamhetsansvariga tar ansvar för att förebygga brand och säkerställa att alla brandrelaterade åtgärder genomförs på ett korrekt sätt. Genom egenkontrollen säkerställs att fastigheten uppfyller gällande brandskyddsföreskrifter och att alla brandlarm, brandsläckningsutrustning och nödutgångar fungerar korrekt. Detta inkluderar också regelbunden kontroll och underhåll av brandskyddsutrustning och att personalen är utbildad och medveten om brandsäkerhet. Egenkontroll till brandskydd är en viktig del av att minska risken för brand och öka säkerheten för alla som befinner sig i fastigheten.

Egenskaper

Här är några av funktionerna i Easoft Docs listade:

 

 • Elektronisk signatur
 • Bilder till ett dokument från telefon- eller datorbildgalleri
 • Ta bilder till ett dokument genom att ta en bild med telefonkameran
 • Bildtexter
 • Skapa dokumentmallar
 • Redigera innehåll och layout för dokumentmallar
 • Kopiera dokumentmallar
 • Mångsidiga innehållselement: flerval, rullgardinsmenyer, textområden…
 • Hämtning av dokument efter kundnamn och namn på den som har fyllt i dokument.
 • Kundregister
 • Delning av dokument med e-post
 • Kopiera dokument