Vill ni börja jobba med miljövänliga besiktningsprotokoll?

13.8.2023 | Blogg

Framsida > Blogg > Vill ni börja jobba med miljövänliga besiktningsprotokoll?  •  Skriven av jerry

Hållbarhet och miljöansvar har blivit centrala frågor för företag inom bygg- och hantverksbranschen. Att hitta vägar för att öka miljömedvetenheten är en utmaning för många inom dessa yrkeskategorier. På Easoft AB har vi utvecklat en metod för att stödja er i att bli mer miljömedvetna. Vi introducerar våra helt digitala besiktningsprotokoll som inte bara förbättrar miljöprestandan utan också effektiviserar besiktningsprocessen. Låt oss berätta mer om hur våra lösningar kan optimera olika områden inom er verksamhet.

Byt ut pappersprotokollen mot digitala lösningar

Att använda digitala besiktningsprotokoll är inte bara ett miljövänligt val, det är även extremt tidsbesparande och smidigt. Du behöver inte längre släpa med dig tunga pärmar och mappar under dina besiktningar. I stället kan du enkelt checka av områden med din mobila enhet, och vår programvara skapar ett digitalt besiktningsprotokoll på nolltid. Att gå över till digitala lösningar är alltså både tidsbesparande och praktiskt!

Skapa en hållbar framtid för kommande generationer

En av de främsta fördelarna med digitala besiktningsprotokoll är att ni slipper använda fysiska papper. Detta innebär att ni inte behöver köpa in stora mängder papper eller färgpatroner till kontoret. All information arkiveras digitalt, så ni slipper även hantera pärmar och mappar. Genom att använda digitala besiktningsprotokoll gör ni ett betydande bidrag till en mer hållbar framtid för kommande generationer.

Slipp skicka fysiska protokoll

Med digitala besiktningsprotokoll behöver ni inte längre skicka fysiska dokument via traditionell post. Detta minskar logistikkomplexiteten och minskar också koldioxidutsläppen från transporter. Dessutom sparar ni pengar genom att slippa porto, frakt och andra kostnader. Att skicka digitala protokoll är snabbt och effektivt jämfört med traditionella fysiska leveranser. Mottagaren får protokollet med några få klick i stället för att vänta flera dagar på en fysisk leverans.

Får jag presentera egenskaper mer i detalj?

I ett webbmöte presenterar vi Easofts egenskaper och går igenom hur Easoft kan förbättra er affärsverksamhet.

30 minuters gratis webbmöte där vi presenterar Easoft Docs enkla funktioner för skapande av dokument.

Snabb informationsdelning

Digitala besiktningsprotokoll möjliggör snabb delning av dokument via din enhet. Genom att lägga till en e-postlista i vårt gränssnitt kan du enkelt skicka dina besiktningsresultat direkt från din arbetsplats. Alla intressenter som behöver tillgång till dokumentet får det inom några minuter efter besiktningen. Om allvarliga brister upptäcks kan organisationen agera snabbt genom att dela informationen internt. Våra lösningar är inte bara tidsbesparande utan hjälper även er organisation att vara proaktiv i er dagliga verksamhet.

Digital arkivering är säkert

Förutom att vara smidigt och miljövänligt är digital arkivering extremt säkert. Era dokument är säkert förvarade i digitala lösningar och är skyddade mot fysiska skador som brand eller jordbävning. Våra system har också högklassiga säkerhetsfunktioner som hindrar obehörig åtkomst till er information. Genom att använda våra lösningar har ni alltid en trygg och säker metod för arkivering.

Attraktivitet genom miljömedvetenhet

Företag och organisationer med ett tydligt miljöfokus är attraktiva för andra företag och intressenter. En miljöpolicy som inkluderar digitala besiktningsprotokoll kan hjälpa er att attrahera högkvalificerad personal. Människor som söker nya karriärmöjligheter värderar ofta sådana miljöaspekter. Andra organisationer föredrar att samarbeta med företag som har en miljövänlig inställning. Att vara miljömedveten genom digitala dokument kan alltså ge er stora vinster genom nya kunder och ny personal.

Hur kan ni få tillgång till våra digitala besiktningsprotokoll?

Är ert bygg- och hantverksföretag redo att ta ert hållbarhetsarbete till nästa nivå? Vi rekommenderar starkt att ni bokar in ett möte med oss för att få en praktisk presentation av hur våra digitala besiktningsprotokoll fungerar.

Ni kan boka en kostnadsfri demonstration genom att följa denna länk: https://easoftdocs.se/gratis-demo/

Testa här hur enkelt elektronisk dokumentation är