Bekanta dig med våra digitala körjournaler

18.3.2024 | Blogg

Framsida > Blogg > Bekanta dig med våra digitala körjournaler  •  Skriven av jerry

Har ert bygg- eller hantverksföretag personal som regelbundet använder bilen för att ta sig till och från byggarbetsplatsen? Vi på Easoft vet att det kan vara utmanande som projektledare för byggföretag att hålla reda på hur många resor varje anställd utför i sitt arbete. En utmaning för dina anställda kan vara att det är svårt att komma ihåg exakta antalet körda mil i tjänsten och sedan dokumentera detta. Vi på Easoft har utvecklat en tjänst som ska förenkla arbetet kring körjournaler både för dig som projektledare och dina anställda. I vårt digitala dokumenteringsverktyg kan dina anställda direkt via sina digitala enheter fylla i antalet körda mil. Du som projektledare kan genom verktyget få en överblick över all denna information.

Automatiskt beräkning av totala antalet kilometer

En av de främsta fördelarna med att använda våra lösningar kring körjournaler är den automatiska beräkningen av dina anställdas körda kilometer. Genom att fylla i informationen om varje arbetsresa i dokumentet räknar Easoft Docs automatiskt ut den totala mängden kilometer för varje månad och för hela året. Du som arbetsledare får sedan automatiskt informationen kring dina anställdas körkilometer. Dina anställda behöver inte heller manuellt räkna, fylla i några pappersdokument eller skicka papper post. Genom att använda Easoft Docs sker allt detta helt digitalt och tidseffektivt.

Strukturerad överskådlig rapportering

Du som arbetsledare får via vårt gränssnitt till din telefon, surfplatta eller dator en överskådlig rapportering av dina anställdas arbetsresor och körda mil. All information redovisas för dig i visuellt tilltalande tabeller, grafer och bilder. Denna överskådliga överblick underlättar för ditt företag när det gäller information om dina anställdas körda kilometer. Utifrån denna information kan du även finslipa allt som kommer till din verksamhetsstyrning.

Anpassningsbara tabeller för varje månad

Easoft Docs ger möjlighet att skapa en egen tabell för varje månad kring dina anställdas körjournaler, vilket gör det enkelt att hålla reda på och rapportera arbetsresor på ett strukturerat sätt. Medarbetarna kan snabbt och smidigt fylla i informationen för varje månad och se en översikt över sina körda mil under hela året. Det är med andra ord superenkelt både för dig och dina anställda att arbeta med våra digitala körjournaler.

Årsredovisning av körda mil

Genom att använda Easoft Docs för körjournaler blir årsredovisningen av körda mil en enkel och effektiv process. Den automatiska beräkningen av den totala mängden kilometer för varje månad och för hela året gör det möjligt för ditt företag att snabbt och smidigt sammanställa och rapportera denna information till relevanta instanser. Du som projektledare eller dina anställda behöver med andra ord inte efter avslutat år manuellt sitta och räkna på varje enskild anställds körda mil utan systemet gör det per automatik åt dig.

Ett miljövänligt alternativ

Eftersom du via Easoft Docs tar hand om allt arbete kring körjournaler helt digitalt, så innebär detta att er organisation inte längre behöver köpa in några fysiska pappersdokument mer. Detta medför att ni blir en helt digital organisation, vilket i sin tur innebär att ni även tar ert hållbarhetsarbete till nästa nivå. Ni kan visa för samtliga era intressenter att ni är en organisation som faktiskt bryr sig om miljön, vilket är något som är extremt viktigt att kunna uppvisa.

Intresserad av att veta mer?

Har denna artikel väckt ert intresse när det gäller våra digitala lösningar kring körjournaler? Boka gärna ett kostnadsfri demo genom följande länk: https://easoftdocs.se/gratis-demo/

Får jag presentera egenskaper mer i detalj?

I ett webbmöte presenterar vi Easofts egenskaper och går igenom hur Easoft kan förbättra er affärsverksamhet.

30 minuters gratis webbmöte där vi presenterar Easoft Docs enkla funktioner för skapande av dokument.


Testa här hur enkelt elektronisk dokumentation är