Bekanta dig med vår app för tidrapportering

20.11.2023 | Blogg

Framsida > Blogg > Bekanta dig med vår app för tidrapportering  •  Skriven av jerry

För hantverkare och byggföretag är det speciellt viktigt att ha en smidig och användarvänlig lösning för att hantera arbetstid och projekt. Du som projektledare vill få specifika tider som dina arbetare har jobbat så att du kan skapa precisa löneunderlag. Dina slutkunder i sin tur vill ofta bara betala för den exakta tid då hantverkarna faktiskt befunnit sig på arbetsplatsen.  Vi har utvecklat en lösning som hjälper dig med allt detta. Här nedan har vi förklarat specifikt hur vi kan göra detta.

Mobil tidrapportering för dina anställda

Med Easofts app för tidrapportering kan alla dina anställda enkelt rapportera sina arbetade timmar direkt via sina mobiltelefoner. Oavsett om dina anställda är på arbetsplatsen, i fältet eller på resande fot ger denna app alla din anställda möjlighet att snabbt och exakt dokumentera dina arbetsinsatser. Det unika med Easoft är att all data gällande tidrapporteringen kan integreras direkt i företagets lönesystem, vilket sparar tid och minskar risken för felaktigheter. Denna information är även extra nödvändig om du vill fakturera dina slutkunder med extra tider som dina anställda faktiskt lagt ner på sina projekt.

Möjlighet med integrering med ert lönesystem

Precis som i tidigare avsnitt så går all tidrapportering att integrera direkt in i ditt lönesystem. Genom att rapportera arbetstimmarna direkt via appen kan ert företag eliminera manuella överföringar och fel. Informationen når omedelbart företagets lönesystem, vilket effektiviserar administrationsprocessen och säkerställer korrekt lönehantering. Era anställda behöver inte längre rent fysisk komma och besöka ert kontor vid uppstart eller avslutade av arbetsdag. Detta i sin tur kommer spara tid för dina anställda som i stället kan fokusera på att arbete sina projekt.  Vidare behöver inte längre någon av era anställda utföra någon form av rapportering gällande arbetstimmar manuellt på någon form av pappersdokument. Även detta är en stor trygghetsfaktor både för er och era anställda.

Geotaggning för ökad översikt

En unik funktion i Easofts tidrapporteringssystem är geotaggning. Arbetsledare har möjlighet att se exakt var de anställda rapporterar sina arbetstimmar. Genom att använda GPS-funktionen i mobiltelefonen kan systemet visa var varje in- och utcheckning ägde rum. Detta ökar inte bara företagets översikt över arbetskraftens rörelser utan säkerställer också ärlig och korrekt tidsrapportering.

Får jag presentera egenskaper mer i detalj?

I ett webbmöte presenterar vi Easofts egenskaper och går igenom hur Easoft kan förbättra er affärsverksamhet.

30 minuters gratis webbmöte där vi presenterar Easoft Docs enkla funktioner för skapande av dokument.

Anpassningsbar för företagets behov

Easoft förstår att varje företag har unika behov när det gäller tidrapportering. Därför är deras app fullt anpassningsbar för att passa just ditt företags specifika krav. Oavsett om det handlar om att lägga till specifika projekt, anpassa rapportmallar eller integrera systemet med befintliga företagsverktyg kan Easofts tidrapportering app skräddarsys för att passa dina behov.

Intresserad över våra tjänster?

Om du är intresserad av att läsa mer om vår app hänvisar vi dig vidare till vårt andra hemsida. Där kan du läsa mer specifikt om hur våran applikation kan hjälpa er och hur ni kan ha nytta av att införskaffa den. Länk ditt hittar du genom att besöka följande länk: https://easoft.se/tidrapporteringssystem/

Testa här hur enkelt elektronisk dokumentation är