EASOFT DOCS MOBIL DOKUMENTATION

Besiktningsprotokoll hus

Easoft Docs erbjuder dig digitala lösningar inom besiktningsprotokoll av hus. Du som besiktningsledare kan med hjälp av Easoft Docs genomföra besiktningar med din telefon eller surfplatta. Du sparar tid och slipper all form av manuellt pappersarbete. Ta dina besiktningsprotokoll av hus till nya nivåer genom Easoft Docs smidiga funktionaliteter.

Vi har alltid smidiga lösningar

Hur fungerar våra lösningar?

Digitala besiktningsprotokoll är som namnet antyder ett digitalt hjälpmedel till dig som vill effektivisera dina besiktningar av hus. Du kan enkelt med hjälp av din mobil eller surfplatta utföra hela besiktningsrundan. All din besiktningsdokumentation rapporteras sedan direkt till vårt system via din enhet. I stället för att du som besiktningsledare ska behöva ha med dig tio olika pärmar och dokument till ditt besiktningsobjekt, så kan du i stället med hjälp av din mobil, surfplatta eller bärbara dator genomföra all form av besiktningsarbete. Du kan till exempel ta bilder av objektet och genomföra andra former av nödvändiga noteringar. Easoft Docs erbjuder dig helt unika möjligheter när det kommer till besiktningar av dina husobjekt.

Digitala noteringar

Du dokumenterar all information gällande besiktningsprotokoll digitalt in i systemets smidiga gränssnitt. Allt arbete sker extremt smidigt och tidseffektivt för dig. 

Checklistor

Du checkar av de delområden som du har undersökt under din besiktning i checklistor med hjälp av din enhet. Genom några få klick har du en  besiktningsprotokoll färdig! 

Digitala dokument

När du har fyllt i informationen gällande besiktningen sparas allt digitalt i systemet. Utifrån all information skapas det en digital protokoll för dig. 

Kommentarer

Behöver du förtydliga något i besiktningsprotokollen kan du göra det genom att bifoga egna noteringar till dokumentet. Gränssnittet har användarvänliga kommentarsfält. 

Bilder

Om du vill förtydliga dina besiktningsprotokoll kan du med din mobila enhet ta kort på kontrollobjektet. Genom detta ger du dina dokument en extra tydlighet. 

Dela med dig

Easoft Docs ger dig möjligheten att dela med dig av besiktningsprotokollen digitalt till övriga projektintressenter genom några enkla klick via din enhet. Snabbt och enkelt med andra ord! 

Visuellt tilltalande vyer

Du genomför dina besiktningsprotokoll av hus i en användarvänlig och visuellt tilltalande vy. Genom smidiga checklistor kan du enkelt checka av de områden som du har undersökt på ditt kontrollobjekt. Alla noteringar genomför du genom några få klick direkt i mobilen, surfplattan eller den bärbara datorn. Om du skulle behöva korrigera besiktningsprotokollen med egna noteringar, bilder av kontrollobjektet eller är detta inte ett problem. All dokumentation sparas alltid  i vyer där dessa enkelt kan avläsas och delas med sig av till andra personer. Att jobba med Easoft Docs är enkelt, smidigt och effektivt. Du spara både tid och pengar! Borta är dagarna när du behövde ta med dig 10 olika pärmar och papper på dina besiktningsrundor.

Molnbaserade besiktningsprotokoll 

Easoft Docs  molnbaserade besiktningsprotokoll  är extremt smidiga och effektiva. Med våra molnbaserade lösningar kan du enkelt hantera dina besiktningsprotokoll från vilken plats som helst, så länge du har tillgång till internet. Detta ger dig en stor frihet och flexibilitet, eftersom du inte längre behöver vara på en specifik plats för att utföra dina besiktningar. Molnbaserade lösningar ger också hög säkerhet och stabilitet. Dina besiktningsprotokoll sparas på en molnserver som är utformad för att skydda mot dataförlust och andra säkerhetsproblem. Du kan vara säker på att dina data är trygga och skyddade från obehörig åtkomst.

 

Dela med dig av dina besiktningsprotokoll

Med Easoft Docs kan du enkelt dela med dig av dina besiktningsprotokoll genom att bara ange mottagarens e-postadress och namn. Genom några få klick kan protokollen skickas iväg på nolltid. Detta sparar tid och visar upp en professionell sida er organisation genom att enkelt och effektivt dela med dig av dina besiktningsresultat. Oavsett var mottagaren befinner sig kan de enkelt och snabbt ta del av de delade protokollen, vilket kan bidra till ökad samverkan och smidighet i projektet.

Varför ska du välja Easoft docs?

Väljer du Easoft Docs till dina besiktningsprotokoll till husobjekt, så får du ett system som hjälper dig effektivisera dina besiktningar utifrån flertalet olika delområden. Du slipper till exempel all form av manuellt besiktningsarbete. Borta är tiderna med onödiga dokument och papper – du genomför alla besiktningar helt digitalt i stället. Utöver detta sker dina besiktningar tidseffektivt genom att du kan utföra alla kontroller via dina mobila enheter. Genom att använda Easoft Docs digitala besiktningsprotokoll till hus tar du din verksamhet in i framtiden!

 

Hur får jag tillgång till Easoft Docs?

1

Vi utreder era dokumentationsbehov på ett kort webbmöte.

2

Vi skapar dokumentmallar skräddarsydda efter era behov

3

Du kan börja använda programmet! Vid behov guidar vi dig i början.

30 minuters gratis webbmöte där vi presenterar Easoft Docs enkla funktioner för skapande av dokument.

Vad är ett besiktningsprotokoll för hus?

Ett besiktningsprotokoll för hus är en detaljerad dokumentation av en byggnadsbesiktning som har utförts av en besiktningsman eller annan expert. Protokollet innehåller vanligtvis en omfattande genomgång av fastigheten och en beskrivning av dess skick och eventuella brister. Besiktningsprotokollet kan ge värdefull information om fastighetens tillstånd och hjälpa till att identifiera eventuella problem eller risker. Det kan också användas som underlag för beslut om reparationer eller underhållsåtgärder. Vanligtvis beskriver besiktningsprotokollet fastighetens grundläggande egenskaper, såsom tak, väggar, fönster och dörrar. Det kan också inkludera information om el-, VVS-, och uppvärmningssystem, samt ventilationssystemet. Protokollet kan ge en detaljerad beskrivning av eventuella brister och problem som upptäckts under besiktningen, såsom fukt- eller mögelskador, rötskador, och andra byggfel. Det kan också inkludera rekommendationer om åtgärder som bör vidtas för att åtgärda eventuella problem eller förbättra fastighetens skick.

Egenskaper

Här är några av funktionerna i Easoft Docs listade:

 

 • Elektronisk signatur
 • Bilder till ett dokument från telefon- eller datorbildgalleri
 • Ta bilder till ett dokument genom att ta en bild med telefonkameran
 • Bildtexter
 • Skapa dokumentmallar
 • Redigera innehåll och layout för dokumentmallar
 • Kopiera dokumentmallar
 • Mångsidiga innehållselement: flerval, rullgardinsmenyer, textområden…
 • Hämtning av dokument efter kundnamn och namn på den som har fyllt i dokument.
 • Kundregister
 • Delning av dokument med e-post
 • Kopiera dokument